Kā efektīvi cīnīties pret strijām?

Kā efektīvi cīnīties pret strijām?

04. Mar 2012, 08:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs šajā pavasarī aicinās Tevi ieskatīties striju pasaulē un kopā ar efektīviem līdzekļiem tikt ar tām galā. Ieskaties, ko piedāvā dermokosmētikas zīmola Lierac Phytolastil pretstriju produkti un  uzzini, kā iegūt skaistu, slaidu augumu un gludu ādu, pēc bērniņa piedzimšanas.

Par savu ādu jādomā jau pirms grūtniecības un dzemdībām

Speciālisti saka, ka striju veidošanās atkarīga no daudz un dažādiem faktoriem: no iedzimtības, individuālas ādas elastības un svara pieauguma dinamikas. Ir māmiņas, kurām strijas neveidojas, tomēr tie ir izņēmumi.

Lielākoties sievietēm strijas jeb rētas un plīsumi ādā, ko radījis elastīgo šķiedru bojājums un audu izstiepšanās, rodas  jau grūtniecības laikā. Tāpēc par to, lai strijas kā ne pārāk patīkamas piemiņas zīmes par gaidīšanas laiku, neparādītos, jārūpējas jau laikus.

Līdzekļi striju profilaksei jālieto jau no trešā grūtniecības mēneša

Izvēloties pretstriju līdzekli, ir jāprecizē, vai tas ir domāts profilaksei  vai jau „darbam” ar esošajām strijām. Profilaktiskajos līdzekļos, ko lieto grūtniecības laikā, aktīvo vielu koncentrācija ir zemāka, bet līdzekļi, kas paredzēti jau esošu striju samazināšani, būs ar daudz koncentrētāku sastāvu.

Lierac Phytolastil Gel, 100ml

Māmiņu Klubs un Lierac iepazīstina ar Phytolastil Gel!

Tā ir želeja striju profilaksei, kuras efektivitāte ir pierādīta klīniskajos testos ārstu kontrolē. Iesakām topošajām māmiņām pretstriju želeju lietot jau grūtniecības pirmajā trimestrī, tādejādi laicīgi sagatavojot, kopjot ādu un pasargājot to no striju veidošanos.

>> 84 % gadījumu striju veidošanās tiek novērsta, grūtniecības laikā lietojot Phytolastil Gel*.

Phytolastil Gel želejas sastāvā ir 35 % fitoterapeitiski aktīvu vielu - koncentrēti raspodiņa, efejas, kosas ekstrakti, kas aizsargā saistaudus, stimulē šūnu atjaunošanos un veicina tik nepieciešamo ādas elastību.

Ir lieliski, ka produkta aktīvās vielas ir dabīgas, botāniskas izcelsmes!

Tomēr, lai sasniegtu rezultātu, topošajām māmiņām ir jāņem vērā pareizi pretstriju želejas lietošanas pamatprincipi: 

Pretstriju līdzekļus profilaksei jāsāk lietot jau no trešā grūtniecības mēneša.

Pretstriju  līdzekļus jālieto divas reizes dienā, pēc vannas vai kontrastdušas, kad āda ir labi sagatavota uzņemt līdzekli.

Jādara tas ir regulāri, ievērojot lietošanas  norādījumus, piemēram, iemasēt ādā, līdz produkts pilnībā uzsūcas.

Lierac Phytolastil Solute, 75ml

Ar koncentrātu - pret paaugstinātu striju risku!

Jau grūtniecības laikā sievietei jāvēro savs ādas stāvoklis - nereti āda kļūst sausa, zūd tonuss un elastība pazeminās - tās ir pirmās pazīmes, ka no strijām, iespējams, izvairīties neizdosies. Tāpat, ja grūtniecības laikā ir ļoti liels un straujš svara pieaugums -arī tas rada augstu risku, ka strijas tomēr parādīsies.

Šādas “kritiskas” ādas īpašniecēm Lierac piedāvā lietot arī augstākas koncentrācijas produktu - Phytolastil Solute jeb koncentrātu pret strijām. 

Aktīvo vielu klātbūtne šajā līdzeklī ir daudz augstāka (80 % fitoterapeitisku aktīvo vielu). Phytolastil Solute stimulē ādā elastīna un kolagēna sintēzi, tādejādi būtiski veicinot striju mazināšanu.

 

Produkta radītos pozitīvos striju mazināšanas rezultātus jau var redzēt pēc 6 nedēļu lietošanas kursa - strijas kļūst mazākas, ne tik dziļas un noteikti arī gaišākas.

Pretstriju koncentrātu svarīgi pareizi lietot:

  1. Ne mazāk, kā divas reizes dienā.
  2. Ne mazāk, kā divus mēnešus pēc kārtas.
  3. Rūpīgi iemasē ādā, līdz koncentrāts pilnībā uzsūcies!

Topošajām māmiņām ar noslieci uz striju veidošanos grūtniecības laikā Phytolastil produktus iesaka lietot sekojoši - no rīta Phytolastil Gel jeb želeju, kas darbojas profilaktiski, un vakarā uzklāt Phytolastil Solute koncentrātu.Tiek panākts lielāks efekts!

Lierac Phytolastil Ampoules, iepakojumā 20 ampulas x5ml

 

Pretstriju ampulas - pēc mazuļa piedzimšanas!

Phytolastil Ampoules ir līdzeklis nr.1 pēc dzemdībām, kas mazinās striju dziļumu un balinās tās.

Pēc mazuļa piedzimšanas jau esošo striju mazināšanai var lietot augstas koncentrācijas (80 % aktīvo vielu: raspodiņa, efejas, kosas ekstrakti) līdzekli Phytolastil Ampoules.

Pretstriju ampulas palīdzēs samazināt grūtniecības un dzemdību laikā radušos striju dziļumu un garumu. Strijas tiks arī balinātas un padarītas mazāk redzamas. Pozitīvu efektu Phytolastil pretstriju ampulām māmiņas konstatē jau no 20.lietošanas dienas!

>> 80% gadījumu ir konstatēta striju korekcija, lietojot Phytolastyl Ampoules**.

Uzraksti savu atsauksmi portālā Maminuklubs.lv par Lierac Jauno Māmiņu komplektu, iesūtot to caur podziņu"Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru" līdz 4.aprīlim un piedalies lielajā konkursā par Lierac galveno balvu - skaistuma produktu komplektu jaunajai māmiņai- Lierac Phytolastil želeju striju profilaksei, 100ml un Lierac Mesolift serumu, 30ml- tonizējošs vitamīnu un minerālvielu kokteilis sejas ādas atjaunošanai.

Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!

 


*Klīnisks pētījums veikts 48 grūtniecēm pēc lietošanas kursa sākot no trešā grūtniecības mēneša un turpinot lietot mēnesi pēc dzemdībām.

**Klīnisks pētījums veikts 45 sievietēm pēc 40 dienu lietošanas divas reizes dienā.”