Kā būt stilīgai un iekārojamai mājsaimniecei?

Kā būt stilīgai un iekārojamai mājsaimniecei?

14. Feb 2012, 14:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pošamies uz Mājsaimnieču Olimpiādi. Lai atvieglotu tev izvēli – ko vilkt mugurā – Sieviešu Klubs iztaujājis stilisti Daci Grīnbergu. Kādai, viņasprāt, jāizskatās mūsdienu mājsaimniecei?


Jau 25. februārī visas Sieviešu Kluba dāmas un viņu līdzijutēji (draudzenes, radinieces, kaimiņienes, vīri, bērni, darba kolēģes) mīļi aicinātas piedalīties lielajā Mājsaimnieču Olimpiādē t/c „Spice Home“. Tur notiks dažādi erudīcijas, jautrības un atraktivitātes pasākumi, ar mērķi noskaidrot, kāda ir mūsdienu mājsaimniece? Un kura no klātesošajām saņems galveno balvu – jauno, supermoderno Electrolux A +++ veļasmašīnu. Vairāk par Mājsaimnieču Olimpiādi lasi šeit>>

Pasākumu vadīs aktrise Santa Didžus un viņas meita Emīlija. Abām vadītājam mūsdienu mājsaimnieču stilu veidos mūsu stiliste Dace Grīnberga. „Mēs esam iedvesmojušās no 50.-to, 60.-to gadu mājsaimnieču modes, kuplajām kleitām, ar izteiktu vidukli un garumu līdz celim. Tieši šajā laika posmā Amerikā uzplauka mājsaimnieču kults un šī laika posma tērpus gribam izcelt Mājsaimnieču Olimpiādē. Būsim priecīgas, ja vēl kāda olimpiādes dalībniece būs tērpušās dreskodā. Šis, protams, nav obligāts noteikums, bet būtu forši. Turklāt saģērbjoties interesanti, iespējams tikt pie vērtīgām dāvanām,“ stāsta Dace Grīnberga.

 50.-to, 60.-to gadu mājsaimnieces bija vēl bija iecienījušas lokainus matus, uzkasītās frizūras, matu lentas, grima pārklātu sejas ādu, sarkanas lūpas…

Uz Mājsaimnieču Olimpiādi tu vari ierasties savā ikdienas skaistākajā izskatā, bet īpaši priecāsimies, ja būsi izpildījusi vēl kādu mājasdarbu – būsi saģērbusies dreskodā. Kādā? Tādā, kādā redzi mūsdienu mājsaimnieci. Vai viņai piestāvētu 50.-to, 60.-to gadu stiliņš? Kāda seriāla varoņu tērpi? Mežģīnes? Ādas kostīmi? Visa sarkanā vai rozā? Esi radoša! Iedvesmojies savam mājsaimnieces tērpam un pārsteidz mūs.

Mājsaimnieču Olimpiādes laikā vēl bez galvenās balvas – veļasmašīnas, uz kuru pretendēs ikviena dāma, kas būs veiksmīgi finišējusi olimpiādes pieturpunktos – būs vēl divas, ne mazāk svarīgas un sievišķīgas balvas. Divas stila balvas mūsdienu mājsaimniecei. Titula Stila odziņa ieguvēja saņems t/c Spice dāvanu karti 50 latu vērtībā sievišķīgiem un praktiskiem pirkumiem tirdzniecības centrā. Kam piešķirt titulu? To noteiks Mājsaimnieču Olimpiādes žūrija.

Savukārt Mis Sieviešu Kluba simpātija titula ieguvēja saņems iekārojamu zeķu komplektu no SocBox zeķu veikala. Šī titula ieguvēju pasākuma dienā izvēlēsies Sieviešu Kluba redakcija.

Lai pretendētu uz spec balvām – Spices dāvanu karti 50 latu vērtībā un SocBox modes dizaineres Ineses Krūmiņas radītajām zeķēm, Mājsaimnieču Olimpiādē ierodies ar dreskodu.

 

Kā ģērbties? Sieviešu Klubs iesaka iedvesmoties idejām šajā fotoblogā!

 

{fotoblog:4020}

 

 

Īpašs stila padoms mājsaimniecēm

„Mājās lūgtu visām mājsaimniecēm izmest visus treniņtērpus. It sevišķa tos, kas gatavoti no samta. Tas ir savdabīgs mūsu laiku mājsaimnieces simbols. Esmu pat veikalos redzējusi, kā dāmas staigā samta treniņtērpos ar briljantiem.

 

Nevienai nevēlos uzspiest mājās staigāt noteiktā stilā. Var patiešām ģērbties tā, kā sirds kāro. Tikai ne trenintērpos un halātos. Sievietēm nevajag pārvērsties par neiekārojamiem objektiem. Dabīgi, vienkārši, kopti un iekārojami – tāds, lai ir vadmotīvs mūsdienu mājsaimnieču stilā,“ iesaka stiliste Dace Grīnberga. 

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Kļūsti par Mājsaimnieces olimpiādes dalībnieci arī tu. Lai pieteiktos, spied šeit>>