Kā atgriezties iepriekšējā dzīvē? Jauns seminārs Sieviešu klubā!

Kā atgriezties iepriekšējā dzīvē? Jauns seminārs Sieviešu klubā!

21. Aug 2011, 00:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aptuveni divdesmit gadus atpakaļ radās neparasta metode – regresīvā terapija, kura sniedz cilvēkam iespēju nokļūt… savos iepriekšējos iemiesojumos. Šī metode ar katru gadu iegūst popularitāti, un jau simtiem tūkstošu cilvēku visā pasaulē izmēģinājuši šos brīnumainos ceļojumus, kuri viņiem ļāvuši mainīt savu dzīvi un sasniegt jaunas virsotnes.


Un tagad mēs esam priecīgi aicināt Jūs uz semināru „Reinkarnācijas terapija. Ceļojums iepriekšējās dzīvēs”, kurš tiks rīkots Sieviešu Klubā.

 

Semināru vadīs Māris Drešmanis, Starptautiskās Regresīvās Terapijas Asociācijas dibinātājs, organizācijas „GAISMA” vadītājs


 


Semināra „Reinkarnācijas terapija. Ceļojums iepriekšējās dzīvēs” uzdevums ir cilvēka pagātnes notikumu izprašana, nākotnes prognozēšana un harmonijas sasniegšana tagadnē.

 


Pagātne, pat neapzinātas atmiņas vai sen aizmirstais, tas viss ir vērtīga pieredze, kuru cilvēks guva ilgstošā laikā, vai problēmu un nepatikšanu avots? Kā labāk uztvert pagātni? Padarīt par savu sabiedroto vai katru reizi pārdzīvot vienas un tās pašas situācijas un nožēlot, ka varēja rīkoties citādāk? Spēja izdarīt secinājumus un mierīgi uztvert kļūdas ir veiksmīgu un laimīgu cilvēku iezīme, kuri dzīvē daudz panāk.

 



Nākotne un pagātne vienmēr ir uztraukušas un interesējušas cilvēkus. Visos laikos cilvēks centies uzzināt kas viņu gaida, pie kā novedīs viena vai otra darbība, kāda būs paveikto soļu sekas. Cilvēku vienmēr bija interesējis „no kurienes viņš nācis” un kur ved viņa dzīves ceļš. Mēģinājumus paredzēt nākotni veica astrologi, zīlnieces, burvji, magi. Protams, daudzi risinājumi tika pieņemti pamatojoties uz šiem pareģojumiem.



Bet katram cilvēkam ir iespēja patstāvīgi uzzināt, kāds viņš kļūs pēc dažiem gadiem, kas būs viņam tuvumā, ar ko viņš nodarbosies un kur atradīsies. Katram ir iespēja atklāt pagātnes cēloņu-seku saikni, precīzi apzināties tagadni un droši lūkoties nākotnē.



 Mūsdienu cilvēks ļoti mazu nozīmi piešķir informācijai, kura nāk no personīgās zemapziņas, uzskatot to par nenopietnu. Īstenībā, zemapziņa „redz” un „saprot” daudz vairāk nekā mums liekas. Tā ir spējīga pietiekoši precīzi prognozēt notikumu attīstību, parādīt Jums pie kā novedīs Jūsu dzīvesveids, Jūsu pasaules uztvere, Jūsu filozofija. Uzdevums ir tikai saprast cik ļoti Jūs apmierina nākotne vai „pagātne”. Ja neapmierina, tad kāpēc neieviestu kādas izmaiņas un nepiekoriģētu dzīves ceļa trajektoriju, kamēr vēl nav par vēlu…



Nodarbību laikā dalībnieki var iegrimt transa stāvoklī ar mērķi apzināties tālo pagātni (sajust saikni), atkal pārdzīvot galvenos momentus, kuri ietekmē Jūsu pašreizējo dzīvi, noņemt ierobežojumus un aizliegumus, kuri radās tālajā un dažkārt neapzinātajā pagātnē, izbaudīt gudrības mieru un bezrūpību.


Kas ir regresīvā terapija / regresīvā iegrimšana?



Regresīvā iegrimšana ir metode, kura ļauj cilvēkam ieskatīties savā pagātnē, redzēt, sajust to un pastāstīt par to. Ar regresīvās metodes palīdzību tiek risinātas daudzas ielaistas psiholoģiskās problēmas un pagātnes traumas. Regresīvās terapijas izmantošana ļauj rast atbildes uz jautājumiem, kuri uztrauc cilvēku, atjaunot zaudētās cēloņu-seku saiknes, saņemt piekļuvi personīgajiem zemapziņas resursiem un tos izmantot.



Kā tas strādā?



Princips ir balstīts uz to, ka ar ieiešanu transa stāvoklī vai pašhipnozē un tēlu un simbolu vizualizēšanas tehnikām, sāk dominēt labā puslode (tēlainā domāšana), kura ir saistīta ar iekšējām zināšanām, pieredzi, intuīciju un resursiem.

Iegrimt vieglā transa stāvoklī vai pašhipnozē un redzēt pagātni var jebkurš, kas ar atvērtām acīm viegli iedomājas tēlus, bildes, situācijas no netālas pagātnes.

Atsevišķi cilvēki gandrīz reāli pārdzīvo savu pagātni un par iepriekšējās dzīves, citi tikai jūt un dzird. Tas ir atkarīgs no tā, cik ļoti ir attīstīta cilvēka iekšējā uztvere.

Šī metode dažreiz attiecas pie tā saucamā „dialoga” tipa transa, kad cilvēks var saglabāt noteiktu saikni un atbildēt vai rādīt signālus uz speciālista jautājumiem.



Kāpēc man tas vajadzīgs?



Tas ir nepieciešams, lai tiktu vaļā no problēmām, ar kurām mēs pašlaik sastopamies un kuras nevar atrisināt, izmantojot citas metodes.



 Regresiju seansos cilvēku saņem iespēju apkopot pagātnes pieredzes un gudrības izmētātās daļiņas. Kad ir problēma, visi cēloņi un sekas, savstarpējās sakarības – tas viss iziet no zemapziņas dziļumiem apziņas līmenī, cilvēkam parādās iespēja „savu likteni” paņemt savās rokās, viegli apiet savas dzīves sarežģītos momentus, prognozēt nākotni un virzīties savu mērķu sasniegšanai.

 

PIESAKIES UZ REINKARNĀCIJAS SEMINĀRU!

 

Maksa par Vakara pasākumu: 6,- Ls

Semināra laiks: 30.oktobris no plkst.15:00 līdz 18:00

Nodarbības notiek Māmiņu kluba jaunajā centrā, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā

Piedāvā:

10