Jauki pavadīts piektdienas vakars

Jauki pavadīts piektdienas vakars

20. Nov 2010, 23:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas un arī visas sievietes, kas ieskatās šajā mājas lapā!!!


Man liels prieks, ka piektdien 19.februārī izbrīvēju brīvu dienu un devos uz Rīgu, uz "Sieviešu kluba" atklāšanu. Pastāstīšu, kā pavadīju šo dienu.

 

Vispirms jau pirms pasākuma sākuma man bija sarunāts tikties ar Ilzi, ar kuru iepazinos tieši pateicoties Māmiņu klubam un man bija liels prieks, ka esmu tikusi pie tik jaukas un saprotošas draudzenes, kurai vienmēr var pastāstīt par savām raizēm vai priekiem un pajautāt pēc padoma un atbalsta!!! :):):)

 

Satikāmies gandrīz stundu iepriekš un vēl paspējām aiziet līdz grāmatnīcai, apskatīties jaunākās grāmatas, ko varētu izlasīt. Pēc tam devāmies uz Māmiņu klubu ar kājām - laiks bija tīri jauks un tāpēc pa ceļam varējām papļāpāt. Satikām vēl pie ieejas mūsu kopējo draudzeni Lieni, ar kuru agrāk kopā biju strādājusi, kad vēl mācījos augstskolas pirmajos kursos un tagad pēc 4 gadiem beidzot satikāmies. Tik liels prieks, ka tagad jau abas esam māmiņas meitiņām un bija interesanti atkal satikties. :):):)

 

Māmiņu klubā ieradāmies par ātru un kamēr gaidījām pārējās māmiņas, tikmēr varējām parunāties par to, kas mums jauns.

{pic:1}

Tā kā es Māmiņu kluba jaunajās telpās biju pirmo reizi, tad man bija interesanti apskatīties jaunās un plašās telpas. Un secināju, ka šeit tiešām ir daudz vietas, kur izvērsties visai ģimenei ar bērniem , mazajiem bija rotaļu istaba ar lielajām bumbām, kur mēs atpūtāmies kafijas pauzītēs kursu laikā.

{pic:2}

{pic:3}

{pic:4}

{pic:5}

{pic:6}

{pic:7}

Paši kursi sākās ar "Sieviešu kluba" atklāšanu un iepazīšanos savā starpā. Tad lekciju sāka vadīt ginekoloģe Inta, izstāstot visu par sievietes veselību un atbildot uz māmiņu uzdotajiem jautājumiem. Lekcija priekš manis bija ļoti interesanta un uzzināju daudz ko jaunu, ko vēl nezināju par dzemdes kakla vēzi un par izvairīšanos no tā. Lekcija izvērtās kā diskusija, jo māmiņām bija daudz jautājumu.

{pic:8}

Vēlāk ieradās Aina Poiša, kura stāstīja par attiecībām ģimenē un par to kā mums justies ne tikai māmiņām, bet arī sievietēm. Kā neieslīgt rutīnā un nepārvērsties par "mājas pelēm". Aina stāstīja ļoti interesantas lietas arī par to kā jūtas tētis jaunajā ģimenē un, ka māmiņai nevajadzētu aizmirst par to kā jūtas viņas vīrs, kad ģimenē ienācis mazulis. Šī lekcija man palīdzēja izprast manu lomu ģimenē un saprast to, ka esmu ne tikai māmiņa, bet arī sieviete un, ka jāprot savu laiku saorganizēt tā, lai "neizdegtu".

{pic:9}

{pic:10}

Kā pēdējā lektore bija Lolita Neimane, kuru ļoti gribēju dzirdēt, jo uz pavasari daudzām no mums ir aktuāla tēma - liekie kilogrami un vēlme izskatīties labāk. Lolitas lekcija bija interesanta ar īstiem piemēriem no dzīves un labiem padomiem kā samazināt kalorijas ēdot - ko labāk ēst, kur vairāk ir vitamīnu un kādus produktus labāk nelietot.

 

Pa vidu lekcijām bija arī mazas atpūtas pauzītes, kas bija labi, jo daudzām māmiņām un it īpaši grūtniecītēm bija par grūtu nosēdēt tik ilgi. Pauzītēs mēs varējām cienāties ar veselīgiem gardumiem un dzērieniem.

 

Un nobeigumā gribu pateikt LIELU, LIELU PALDIES "Sieviešu kluba" dibinātājiem un organizētājiem, jo šī jūsu ideja ir vienkārši vienreizēja!!!

 

Mēs, māmiņas, atpūtāmies un izrāvāmies no ikdienas rūpēm. Kāda māmiņa pat pirmo reizi bija devusies uz šāda veida pasākumu ārpus mājas, kopš mazuļa piedzimšanas!!!

 

Vēl man bija liels prieks par to, ka satikos ar tik jaukām māmiņām kā Ilze un  Liena  - iepazinos ar citām māmiņam, kuras portālā zinu tikai pēc nikiem (Hanija, Olchen).

 

Tiešām liels prieks un gandarījums par to, ka mums tagad ir "Sieviešu klubs", kur varēsim satikties un atpūsties!!!! Tāpēc noteikti došos arī uz pārējām nodarbībām un nākamreiz, cerams, satikšu arī citas aktīvās māmiņas, kas nevarēja ierasties.

 

PALDIES "SIEVIEŠU KLUBAM" - ka tagad pateicoties jums, mūsu - sieviešu ikdiena būs košāka, dažādāka un interesantāka!!!!

 

Sandra Voitkāne (sandrulish)

 

 Pirmās Sieviešu dienas reportāža

25. Feb 2010, 23:19

Jā - Ieva, tiešām vajadzētu tikties visām kopā !!!!
😀😀😀

25. Feb 2010, 23:19

Jā - Ieva, tiešām vajadzētu tikties visām kopā !!!!
😀😀😀

23. Feb 2010, 15:12

Jā, meitenes šī diena bija ļoti interesanta un noderīga, prieks, ka jūs visas satiku...
P.S.Ja kāda māmiņa, kura tika kadrā vēlas bildes, varu aizsūtīt uz jūsu e - pastu!!!
Rakstat man sandrulish@inbox.lv