Ja lieto hormonālo kontracepciju, piedalies aptaujā!

26. Sep 2011, 13:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tev ir unikāla iespēja Māmiņu Klubā noskaidrot, kura kontracepcijas metode sieviešu vidū šobrīd ir vispopulārākā, kādēļ izvēlamies tieši to, ko izvēlamies un kādi mīti par hormonālās izsargāšanās metodēm joprojām ir dzīvi.

 

Viss, kas tev jādara – līdz 29. novembrim (ieskaitot!) jāatbild uz aptaujas jautājumiem, šādi dalotos savā personīgajā pieredzē. Pēc tam mēs Māmiņu Klubā visus datus apkoposim, un kopā ar uzticamiem ginekologiem sniegsim visas atbildes uz tev interesējošajiem jautājumiem.

 

Lai tev būtu dubults prieks aizpildīt aptauju, esam sagādājušas balvas bērniņiem!

 


Rotaļlietu somas īpašības:


- ietilpīga, viegla un ērta;
- mazulim droša, nav asi stūri;
- praktiska un viegli kopjama;
- izmēri: 50 cm x 40 cm x 40 cm
- sastāvs: 100% lins, odere 100% kokvilna, pildījums sintepons

 

NoraBee  - mazuļa priekam un labsajūtai

 

Koka pirmīda ar 9 kvadrātiem. Attīsta bērna koordināciju, noderīga mācoties formas, lielumus un skaitu. Izgatavota no oša koka kombinācijā ar bērzu, apstrādāta ar ekoloģiski tīru linsēklu eļļu, kura atbilstoši Eiropas standartiem ir droša bērniem. Dabīgs produkts, ražots Latvijā, ražotājs SIA “Lotes Toys”.

 

Siers vēršanas iemaņu trenēšanai, veicina koordināciju un runu, kā arī iztēles un loģiskās domāšanas attīstību. Izgatavots no oša koka, apstrādāts ar ekoloģiski tīru linsēklu eļļu, izmantota laka uz ūdens bāzes, kura atbilstoši Eiropas standartiem ir droša bērniem. Roku darbs, ražots Latvijā, ražotājs SIA “Lotes Toys”.

 

Paldies par balvām rudens izstādei "Ražots Latvijā 2010"!