Imunitāti var stiprināt dabiskā veidā!

Imunitāti var stiprināt dabiskā veidā!

30. Jul 2012, 14:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudens aukstie vēji dara savu un laiks parūpēties par bērnu veselību, uzturot un stiprinot imunitāti.Māmiņu Klubs iepazīstina ar Sambucus Kids- sīrupu bērniem imunitātes uzturēšanai un stiprināšanai, kas ražots pēc dabīgas formulas, tādējādi līdzeklis nesatur krāsvielas vai konservantus!

 

 

Sambucus Kids ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ietilpst Bio sertificēts melnā plūškoka ogu ekstrakts, ehinācija un propoliss un,zinot visu sastāvdaļu, labās īpašības, tas ir atzīts par efektīvu un dabīgu līdzekli imunitātes atbalstam un stiprināšanai, kas ir īpaši svarīgi šajā drēgnajā rudens laikā.

 

 

Kāpēc izvēlēties tieši Sambucus Kids uztura bagātinātāju?

 

Lai izprastu, kāpēc viens uztura bagātinātājs ir labāks nekā cits, jāpievērš uzmanība produkta sastāvam.

 

Melnā plūškoka ogas, kas ir uztura bagātinātāja sastāvā, ir bagātas ar vitamīnu C, kā arī A, B1 un B2, stiprina imunitāti, palīdz pret mainīgo gripas vīrusu, saaukstēšanos, bronhītu, reimatismu, veicina asinsriti, tam piemīt nervus nomierinoša darbība.

 

Propoliss, kas arī ietilpst Sambucus Kids sastāvā, ir visdziednieciskākais dabā atrodamais produkts. Propoliss ir spēcīgs antioksidants ar reģenerējošu efektu. To izmanto kā pretsāpju, pretvīrusu, pretsēnīšu un imunitāti stiprinošu līdzekli, jo neizraisa blakusparādības.

 

Tā kā ehinācijā ietilpst polisaharīdi, ēteriskā eļļa, seskviterpēni un kariofilēns, tāpat auga sastāvā ir arī dažādas minerālvielas, olbaltumvielas, taukskābes un vitamīni un citas vielas,tā aktivizē to imūnsistēmas daļu, kas likvidē baktērijas un vīrusus, ko sauc par fagocitozi. Ehinācija palielina T-limfocītu skaitu, kuru uzdevums ir aktivizēt citas imūnaizsardzības šūnas.

 

Sambucus Kids piedāvā drošu, dabīgu veidu, kā palīdzēt uzturēt veselību un  labsajūtu Jūsu bērnam visa gada garumā, jo tas atbalsta organisma dabiskās aizsargspējas pret dažādiem vīrusiem.

 

 

Kā lietot šo uztura bagātinātāju?

 

Ikdienas uzturošā deva:

Bērniem no 1 līdz 6 gadiem, 1 tējkarote 1 reizi dienā (5 ml).

Bērniem 7 līdz 12 gadiem 2 tējkarotes dienā (10ml)

Intensīvai lietošanai:

Bērniem no 1 līdz 6 gadiem, 1 līdz 2 tējkarotes 2 reizes dienā(10-20 ml).

Bērniem 7 līdz 12 gadiem 2 līdz 3 tējkarotes 2 reizes dienā (40- 60 ml)

Mērvienība: 1tējkarote= 5 ml

princesemince princesemince 10. Oct 2011, 13:34

mani laikam nedaudz biedē, ka plūškoks ir visu diētas tēju sastāvā un veicina zarnu attīrīšanos...