Nedēļu atpakaļ mums iešāvās prātā gatavot bulciņas. Tās garšo man, Adrianam un ja sanāk mīkstas un gardas arī vīrs pa kādai apēd. Tad nu lai lielais darbs uz priekšu iet ir katram roka jāpieliek.
Sākās viss ar rauga mīklas pagatavošanu.
{fotoblog:524}
Tad nu izdomāju,ka nebūs interesanti,ka taisīsim visas vienādās. Te nu rosījās fantāzija. Un galu beigās sanāca daudz un dažādi veidi. Sāku ar rozīņu un kanēļu bulciņām, jo tās vislabāk garšo Adrianam. Un kanēļa bulciņas mājās piedod smaržu un atmosfēru.
{fotoblog:525}
Tad gatavoja Adrians biezpiena bulciņas.
{fotoblog:526}
Un tad nu domāju,kā lai uztaisa kaut ko no āboliem. Un pirmo reiz darīju un tad domāju. :) Kā man sanāca, skatieties šeit:
{fotoblog:527}
Un nobeigumā,kad visas izdejas bija izsīkušas, iedomājos ,ka vīram tak garšo stiprākas lietas. Un tad nu no tā kas bija palicis, desa un siers , pagatavoju pikantās smalkmaizītes.
{fotoblog:528}
Laikam jau lieki teikt, ka tajā un vēl divas nākamās dienas pārtikām no bulciņām. Arī kolēģiem tika. Jo mīkla bija sarūgusi tā pamatīgi un sanāca patiešām daudz. Tomēr bija liels prieks un gandarījums, ka bulciņas sanāca pufīgas, mīkstas ,arī nākamās divas dienas bija ēdamas. Pirmo reiz gatavojām paši bez omītes un sanāca lieliskas.
Piedalies recepšu konkursā arī Tu un laimē kliņģeri no Iļģuciema maiznīcas konditorejas!
Malači,Es jau fotoblogus redzēju 😃 😀
Malači! 😀 Mēs sestdien bijām plānojuši bulku dienu, bet es ļoti sagribēju pagatavot zivi cepeškrāsnī. Izdevās godam!