"Gardi gan!" - viņi teiktu, ja prastu runāt

"Gardi gan!" - viņi teiktu, ja prastu runāt

17. May 2012, 12:08 nosiguldas nosiguldas

Lielo paku atvedu mājās piektdienā un pirmais darbs bija draugu cienāšana. Galvenais vaininieks Mikijs nekādi netika pie degustācijas,

Tā kā mūsu ģimenē šo jauko draugu ir daudz un ikdienā es esmu atradusi ideālo variantu pēc cenas, tad tādi gardumi mums ir diezgan liels retums. To, ka tā ir ļoti laba un garšīga barība parādīja mani mīluļi uzreiz, bet mūsu ģimenei pagaidām padārgs prieks.

Tā kā bija skaidrs, lai katram tiktu gardums viņi jāsadala pa stūriem. Tad te nu atradām izeju, Mikijs tika barots virtuvē, pēc kā slinki atvāvuļoja līdz istabai un iesēdās Katei klēpī.

Bet Mīcei un Pūkai gardumus dalījām dažādās bļodiņās un likām dažādās verandas vietās, jo savādāk viņām abām likās ka kaimiņu bļodiņā noteikti ir kas labāks. Vai arī -Vispirms ēdīsim tavu, tad katrs savu.

Katrīne katru rītu baroja savus mīluļus, pirmais darbiņš ar barības paku līdz durvīm, tad tika pasaukts draugs un iebērta barība. Man ļoti patika tas, ka barība patīkami smaržo, raisa apetīti,jo vizuāli ir pievilcīga un nedaudz taukaina. Neizskatās pēc salmiem, kā viena otra dzīvnieku barība.

Gribam teikt lielu paldies par doto iespēju un Mikijs, Pūka, Mīce un klaidonis Pičuks to patiesi novērtēja. P.S. Pičuks tagad ir pasācis atnākt uz mājām pārbaudīt bļodiņas, varbūt, ka atkal kāds palutinās ar tik jaukiem gardumiem.

Gaidām tavu atsauksmi par Royal Canin! 

www.royalcanin.lv