24.04 16:00-17:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Adrianam dikti patīk palīdzēt gatavot, tad nu kopā uztaisījām gardu ezīti!
Sastāvdaļas: 2 paciņas Selgas cepumu
Kārba iebiezinātā piena ar cukuru
Saldie salmiņi eža adatām
Odziņas acīm un degunam.
Pagatavošana:
Cepumus sadrupina mazos gabaliņos un sajauc ar iebiezināto pienu veidojot stingru masu. No masas veido eža ķermenīti. Tad visu pārsmērē vēl ar iebiezināto pienu.
{pic:1}
{pic:2}
Salmiņus salauž gabaliņos un sasprauž kā adatas.Ieliekam deguntiņu, actiņas un pukšķinātājs gatavs!
Adrians Golubs:)
Piedalies arī Tu Iļģuciema maiznīcas konditorejas konkursā „Cepam tortes, smalkmaizītes un citus gardumus Lieldienu galdam!” Uzzini vairāk ŠEIT!
Saldīiii 😀
ņammīīī.
Kaut kas kas atkal ne tas! Sakuma mana bilde,bet,kad atveru tad cita?????
man jau ļoti garšoto ezīša rumpīts😃😃😃
😀 Ļoti radošs gardums! Vai mazulim man žēl tādu noēst?
ļoti gards tiem,kam garšo saldumi. Jo manuprāt ļoti salda.Bet šad ,tad jau var panašķoties.
Vienkārša un droši vien garda ideja!