Essex kosmētika pēc sauļošanās saulē vai solārijā, viegliem apdegumiem

Essex kosmētika pēc sauļošanās saulē vai solārijā, viegliem apdegumiem

03. Jun 2011, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saule un solārijs ir vieni no nelabvēlīgākajiem faktoriem, kas var radīt ādas problēmas: āda kļūst sausa un sasprēgā, iespējami pat vieglas pakāpes apdegumi.

Lai arī cik īsas būtu Latvijas vasaras, tās ir pietiekami saulainas, un saule var paspēt nodarīt kaitējumu ādai. Iespējams, ka īsās saules sezonas dēļ sievietes siltumu un skaistu ādas iedegumu rod solārijos, kas arī sausina ādu. Lai āda saglabātu tvirtumu un elastību, par to jāparūpējas, atjaunojot mitruma līmeni pēc saules vai solārija ietekmes.

 

Essex hidrogēls ir mitrinošs losjons, kas viegli klājas un ātri uzsūcas ādā. Essex hidrogēls mitrina gan veselu, gan sausu, jutīgu un kairinātu ādu. Tas ir piemērots pēc sauļošanās gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ērti lietojams arī cilvēkiem ar izteiktu apmatojumu.

Lietošana: Uzklāj Essex hidrogēlu uz ādas uzreiz pēc ūdens procedūrām, pēc saules peldes vai solārija.

 

Essex Plus krēms satur pantenolu, tālab ir efektīvs risinājums vieglas pakāpes apdegumu kopšanai, piemēram, ja pēc sauļošanās āda ir kļuvusi sarkana un niezoša. Essex Plus krēms pilnvērtīgi mitrina un mīkstina gan veselu, gan sausu un sasprēgājušu ādu. Tas noderēs arī vīriešiem pēc skūšanās, jo sastāvā esošais pantenols labi dziedē vieglus iekaisumus.

Essex Plus krēms ātri iesūcas bojātā ādā, nomierina sakairināto un bojāto ādu, paātrina sadzīšanu.

Lietošana: Essex Plus krēmu drīkst lietot pēc nepieciešamības neierobežotā daudzumā.