Esmu izdarījusi pareizo izvēli

Esmu izdarījusi pareizo izvēli

28. Apr 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2011.gada vasarā arī man vajadzēja izdarīt izvēli par vai pret jaunu dzīvību. Tagad jau ir pagājis laiks un esmu piedzīvojusi tik daudz jaunu emociju,taču tajā brīdī,kad ārsts man paziņoja,ka esmu stāvoklī man šķita, ka visa mana dzīve ir sabrukusi un nekādu citu iespēju nav. 

Mani sauc Katrīna un man ir 17 gadi. Vasara,kad uzzināju,ka esmu stāvoklī pirmajā brīdī man bija tikai viena doma,ka es vēlos pārtraukt grūtniecību. Pirmās dienas es dzīvoju citā pasaulē,šķita,ka mana dzive nu ir norakstīta. Man bija gruti pienemt šo faktu.

Lielai sabiedribas daļai nav pieņemams,ka tik jauna meitene kļūtu par māmiņu,taču man paveicās ar vecāku un krustmātes atbalstu.Mana mamma pastāstija, kāda bija viņas jaunība un ko viņai nācās piedzīvot un tad arī es sapratu,ka nevarētu veikt abortu,jo arī tad jau bērniņš bija daļa no manis.

Es sapratu,ka dzīve ar to nebeidzas,bet tieši pretēji tikai sākas. Arī pavērojot laimīgos vecākus uz ielas es sapratu,ka neskatoties uz to,ka esmu viena man ir jādod dzīvība mazajai dvēselītei. Un tā jau es 3 mēnešus un 18 dienas esmu laimīga mamma savai meitiņai Luīzei.

Es turpinu macities un mana dzīve nebūt nav apstājusies, tikai tagad tā ir pakārtota tā,lai vairāk laika es varu veltīt meitiņai. Ir patīkami apzināties,ka mājās vienmēr tevi gaida kāds, kuram tu esi tik ļoti vajadzīga. Neskatoties uz apkārtējo cilvēku viedokli,ka es neesmu gatava būt mamma un esmu slikta mamma, es zinu,ka varu Luīzei dot tieši to, kas viņai ir vajadzigs.  Mani vecāki mūs atbalsta un par to es esmu ļoti pateicīga viņiem.  

Runājot par abortu,es uzskatu,ka katrai sievietei ir pašai jāizlemj, vai viņa vēlas paturēt bērniņu vai ne. Taču veicot abortu sievietei ir jābūt pilnīgi pārliecinātai un informētai par sekām. Es uzskatu,ka abortu veikt nav pareizi,jo pat tad,kad bērniņš ir pavisam maziņš jau ir daļa no tevis.

Tagad es varu teikt,ka katrs smaids, pieskāriens, ko man velta meitiņa, protams, arī mazie kašķi man atgādina,ka es izdarīju pareizo izveli un tagad esmu ļoti laimīga.

Katrīna

"Sievietes par dzīvību"! Dalieties savos stāstos, kas lika izšķirties par labu bērnam