Ekskluzīvas drēbītes tavam mazajam par desmit reizes zemākām cenām!

Ekskluzīvas drēbītes tavam mazajam par desmit reizes zemākām cenām!

25. Apr 2012, 16:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba atklājums: Rīgā tagad nopērkamas ekskluzīvas bērnu drēbītes par desmit reizes zemākām cenām!

 

Rīgas centrā, Barona ielā 41/43, veikalā „Ķēriens” tagad iegādājamas vairāku ekskluzīvu zīmolu drēbītes bērniem! Te nopērkams gan „Miss Blumarine”, gan „Timberland”, gan „DKNY” firmu apģērbs.

 

Piedāvājumā bērnu bikses, dažāda veida jakas, meiteņu un puišu krekliņi, sporta jakas, svārki un bodiji zīdaiņiem.

 

Vilinošākais, kas var mudināt ielūkoties veikala piedāvājumā, ir pasaulē populāru zīmolu apģērbu izdevīgās cenas! Piemēram, bikses, kas iepriekš maksājušas 200 latu, veikalā „Ķēriens” tagad nopērkamas par 20 latiem, tātad desmit reizes lētāk.


Ja pasteigsies, iespējams, kaut ko skaistu piemeklēsi arī savam bērniņam. Veikalā piedāvātās preces tiek ātri izpirktas, līdz ar to strauji mainās to piedāvājums.

 

Barona ielas veikals „Ķēriens” pieder tāda paša nosaukuma tīklam, ko kopumā veido trīs veikali, kas atrodas Barona ielā, Čaka ielā un Lāčplēša ielā.

 

Veikalu tīkls nodarbojas ar bankrotējušu uzņēmumu un veikalu atlikumu preču tirdzniecību, tieši tādēļ labas kvalitātes, ekskluzīvu zīmolu apģērbi te nopērkami salīdzinoši lēti.

 

 Līva Zaksa, www.maminuklubs.lv

 

Ko jaunu tu vēlētos iegādāties savam dēliņam vai meitiņai?

princesemince princesemince 01. Jul 2011, 14:08

varbūt, ja manās acīs firmu drēbēm būtu lielāka vērtība un ja man vispār liktos, ka apģērbs ir kaut kas "oooo!!!", tad arī šī informācija uzrunātu, bet normālapstākļos es bērnam līdz 5-7 gadu vecumam pat par 20 latiem bikses nepirktu, lai arī trakā firma. ņemot vērā, ka savējam pēc mēneša lietošanas visas drēbes vienkārši var ārā mest, būtu nedaudz par traku, ja jāmet ārā 20 latu drēbes, pat tad, ja tās iepriekš maksājušas 200 latus 😀