E-studiju e-pasniedzēji!

E-studiju e-pasniedzēji!

27. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Mūsu gods un lepnums!”: mēs sakām par mūsu docētājiem, kuri ir augstas klases mācībspēki Latvijas lielākajās augstskolās un vadošie speciālisti dažādu nozaru uzņēmumos. Viņi ir atsaucīgi un labprāt dalās ar savu uzkrāto praktisko un akadēmisko pieredzi arī ar mūsu Biznesa vadības koledžas studentiem.

 

Tā kā Biznesa vadības koledža ir pieredzes bagātākā e-studiju koledža Latvijā, kas piedāvā studijas tikai tālmācības formā, tad mūsu priekšrocības, ir pavisam vienkāršas - tāpat kā studentiem arī docētājiem ir ērta e-studiju forma. Viņi tās var ērti apvienot ar savu pamatdarbu citā augstskolā vai uzņēmumā.

 

Mēs, Biznesa vadības koledža, pamatoti lepojamies ar savu pasniedzēju komandu, jo pateicoties tieši e-studiju formai, mums ir izdevies pieaicināt vairākus spēcīgus un ārkārtīgi nozīmīgus speciālistus. Tas sniedz iespēju šo profesionāļu vadībā pilnveidot studiju programmas, kā arī mācību priekšmetu saturu, nodrošinot studentiem augstvērtīgas un aktuālas zināšanas.

 

Aptaujājot Biznesa vadības koledžas mācībspēkus, esam lepni, ka mūsu studentus viņi vērtē ļoti atzinīgi, jo ir patīkami pasniegt zināšanas pieaugušiem cilvēkiem, kuri zina ko vēlas, kuriem ir savs viedoklis un kuri studē savas izaugsmes, nevis diploma dēļ. Studentu pieredze, jautājumi un viedoklis arī pasniedzējiem neļauj gulēt uz lauriem, bet gan saglabāt vēsu prātu, jo nav zināms, kurā brīdī kāds no mūsu apķērīgajiem un zinātkārajiem studentiem uzdos savu „kroņa” jautājumu.

 

Tu jautāsi, kā sauc šos pasniedzējus un kuras ir tās augstskolas un uzņēmumi, kuros viņi strādā? Bet, vai tad meistars atklāj māceklim savu meistarstiķi pirms viņš ir apguvis nepieciešamās zināšanas? Tāpat arī mēs, radam intrigu, jo nevaram taču atklāt visas savas kārtis pirms esam uzsākuši ar Tevi vismaz pirmo partiju spēlei, ko dēvē par e-studijām! Tāpēc nāc un studē e-studijās, un mēs ar prieku Tev atklāsim visus mūsu meistarstiķus.Starp citu, tieši šobrīd Biznesa vadības koledžā norit ziemas uzņemšana. Ienācwww.bvk.lv un uzzini vairāk!

 

 

Ko tu vēl gribētu uzzināt par BVK?