Dibinām Sieviešu Kluba velo komandu! Piesakies!

Dibinām Sieviešu Kluba velo komandu! Piesakies!

21. May 2012, 23:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviešu Klubs ir uzaicināts piedalīties velo ziedu parādē, kurš notiks jau šo sestdien, 6. augustā plkst. 13.30. Izbraukšana no Brīvības pieminekļa un maršruta galapunkts - Viesturdārzs. Tajā mājīgā atmosfērā svinēsim ziedu svētkus, klausīsimies koncertu, kurā spēlēs grupas "Tēja vienam", "Marta" un "Sus Dungo". Un, protams, draudzīgi čalosim, iepazīsimies un draudzēsimies reālā vidē. 

 

Ko saki? Esi gatava pievienoties un kļūt par vienu no Sieviešu Kluba velo komandas dalībniecēm? Velosipēda trūkums tiešām nav problēma, jo tos Sieviešu Klubam bez maksas uz vienu dienu piedāvā izmantot divriteņu veikals "Dutch Bike", kas starp citu ir arī velo ziedu parādes organizētājs.

 

Pasākumā aicināti piedalīties dažnedažādi cilvēki, uzņēmumi un interešu grupas. Sieviešu Klubs šo pasākumu uztver kā jauku vasaras izaicinājumu - piedzīvojumu augusta mēnesim! Mēs esam tik foršas un kādēļ gan ar sevi neiepazīstināt vēl lielāku sabiedrības daļu, vai ne? 

 

Līdz ceturtdienas, 4. augusta vakaram gaidām tieši tavu epastu, kurā apstiprini savu dalību Sieviešu Kluba velo komandā! Ja tev vajadzīgs ritenis, arī par to norādi epastā, rakstot kintija.bulava@sieviesuklubs.lv

 

Tāpat mums jau šonedēļ (vismaz lielākajai daļai komandas!) jāsatiekas un jāizveido velo braukšanas stratēģiskais plāns. Kāda būs mūsu komandas kopīgā pazīšanās zīme? Ar kādiem ziediem rotāsimies? Kā rotāsim savus divriteņus? Varbūt pat kopā uztaisām Sieviešu Kluba karogu? Līdz šim pēc tāda Sieviešu Klubam nav bijusi vajadzība, bet tas būtu tik feini visām satikties radošajā meistarklasē, kur viena ar otru dalāmies pieredzē un gatavojamies pirmajam velo izbraucienam kā Sieviešu Kluba komanda!

 

Kā jūs domājat, cik daudzas saorganizēsimies? Esi gatava arī tu piedalīties? Apstiprinošu epastu raksti jau tagad uz kintija.bulava@sieviesuklubs.lv! Tiksimies jau šonedēļ! 

 

P.s. Pareizi sapratāt, pasākums ir bez maksas! Katrai pašai vienīgi būs jānodrošina iespēja izrotāt velosipēdus! Bet pļavas tagad ir pilnas ar ziediem, dārzi - pilni ar gardiem dārzeņiem! Visām kopā atliks vien izdomāt vienojošo dreskodu!

 

Gaidu epastus!

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Ja ir kādi jautājumi par pasākumu, tos droši pievieno komentāru sadaļā! Gatavojamies sestdienai visas kopā!