Cūkgaļas karbonādes riekstu panējumā

Cūkgaļas karbonādes riekstu panējumā

07. Dec 2011, 10:55 taschinka taschinka

Nezinu kā jums,bet man bija jaunums,ka gaļu var cept ar riekstiem.Nolēmu pamēģināt karbonādes riekstu panējumā.


Sastāvdaļas:

-500g cūkgaļa
-zemesrieksti(1 glāze)
-garšvielas(pipari,sāls,petersīļi,dilles)
-3 olas
-sinepes
-majonēze
-marinēts vai sālīts gurķis
-paprika


Pagatavošana:

Riekstus sablenderējam miltos,kopā ar garšvielām.

Ar gaļas āmurinu izklapējam gaļu no abām pusēm,kā priekšs karbonādēm.

Ļoti viegli apsmērējam ar sinepēm no abām pusēm.(pusi no gaļas šādi,otru citādi)

Tad apviļājam  riekstu drupačās tā,lai kartīgi aplīp.

Sakuļam olas un riektu karbonādes apmērcējam olā un liekam uz pannas uz lielas uguns apbrūninam, no abām pusēm,tad uz cepampannas liekam cepeškrāsnī uz 10 minūtēm ap 200 grādiem.

Sīki sagriežam gurķi,papriku,pievienojam atlikusos riekstus,kas palika no pirmās gatavošanas,majonēzi,tik lai masa ir bieza un turas viss kopā.


Uz saklapētās gaļas liekam šo masu un cepam cepeškrāsnī ap 200(grūti pateikt grādus,jo man nerāda) kādas 20-30 minūtes,atkarīgs cik lieli gaļas gabaliņi.

Garša interesanta.Teikšu,ka abi varianti baigi labie.

taschinka taschinka 18. Mar 2011, 17:37

Lūdzu 😉 😀

taschinka taschinka 04. Feb 2011, 12:56

Nu,ja,tad gan 😀

taschinka taschinka 04. Feb 2011, 12:29

Man atkal nešķiet,ka ir tik trekni kā visiem izskatās.😉
Vienīgi otrajā variantā majonēze.