Cīņa ar sausu ādu

Cīņa ar sausu ādu

02. Dec 2011, 14:20 veesma veesma

Arī man ir sausa āda. Šī problēma ar sausu ādu man parādījās laikā, kad gaidīju mazo. Kā jau rakstīju vienā no saviem blogiem, es visu grūtniecību pavadīju slimnīcā, reizēm bija pat gultas režīms un nevarēju staigāt, arī tad kad varēju minimāli staigāt, ārā svaigā gaisā es netiku, visu laiku gandrīz pavadīju gultā, kā rezultātā āda man palika ļoti sausa.

 

Iespēju robežās lietoju dažādus krēmus un losjonus ķermenim, kādus jau nu grūtniecības laikā drīkstēju, bet rezultāta nekāda. Tā mana āda palika sausa arī pēc bērniņa piedzimšanas.

 

Sausa āda man ir visu laiku, bet ziemā mana āda kļūst vēl sausāka. Ļoti sausa āda man ir uz sejas,  rokām, kājām, elkoņiem, pleciem. Vissausākā āda man ir uz sejas, brīžiem pat niez un lobās. Esmu mēģinājusi dažādus krēmus, ķermeņa losjonus, arī ārstnieciskos, bet rezultāti nav diezko apmierinoši. 

 

Manai jaunākai meitai ziemā ir ļoti raupja, saplaisājusi un sausa āda uz rokām, brīžiem rokas ir pat asiņainas, stipri niez. Esam mēģinājušas daudzus un dažādus krēmus, pat ārstnieciskas ziedes pēc ārsta ieteikuma, bet pagaidām nekas īpaši nav palīdzējis. Ir brīži, kad rociņas nav tik sausas, sadzīst pušumi, bet pēc laika atkal paliek sausas un asiņainas. Bērns reizēm pat raud, cik ļoti sāp rokas. Rociņas ir vienkārši drausmīgas.

 

Tā kā vēl neesam atradušas īsto krēmu, kas spētu mums palīdzēt cīņā ar sausu ādu, tad ceram, ka varbūt tieši Linola ādas kopšanas līdzekļi būtu mums īstie. Būtu ļoti priecīgas, ja mums būtu dota šāda iespēja, jo ir tik nepatīkami, ka āda ir sausa un niezoša.

 

 

Pastāsti, kā Tu ziemas laikā cīnies ar sausas ādas problēmu un izmēģini Linola produktus!