Māmiņas Ilzes Lipskas izdoma ir neierobežota - šorīt taps miežu putra ar upenēm un jāņogām!
{pic:1}
Sastāvdaļas:
- miežu pārslas
- piens vai ūdens
- sauja jāņogas un/vai upenes
{pic:2}
Uzvāram ūdeni vai pienu, pieliekam nedaudz cukuru, tad liekam klāt pārslas un ogas.
{pic:3}
Daļu jāņogu upeņu samīcam ar dakšiņu.
{pic:4}
Liekam klāt gatavai putrai.
Zinu, ka var likties - kurš tad kaut ko tādu var ieēst. Atzīšos, ka man arī vajadzēja pārbērt pāri vēl cukuru. BET pirms raucat degunu, iedodat bērnam pagaršot! Man Ernests apēda neviebjoties. Bērniem taču garšo ogas tāpat, viņi nav vēl pieraduši, ka vajag cukuru, lai būtu saldāk, garšīgāk..
Lai gardas brokastiņas!
Ilze
Mana mazā arī ēd jānjogas neviebjoties, laikam jau bērns zin,kas ir veseligs....
izskatās gan garšīgi, gan veselīgi!
Mana mazā arī ēd jānjogas neviebjoties, laikam jau bērns zin,kas ir veseligs....
izskatās gan garšīgi, gan veselīgi!