Baklažānu - maltās gaļas sacepums

Baklažānu - maltās gaļas sacepums

16. Aug 2012, 12:18 veesma veesma

 

Pēdējā laikā esam iecienījuši baklažānus, tad nu padalīšos ar kādu garšīgu sacepumu, kur tiek izmantoti baklažāni.

Sacepumam nepieciešams:

- 1 liels vai 2 nelieli baklažāni

- 500 g maltas gaļas

- 3 tomāti

- 2 sīpoli

- 4 ķiploku daiviņas

- 200 g majonēzes

- sāls, pipari, zaļumi

 

Baklažāni, tomāti, sīpoli tiek sagriezti ripiņās.

 

Maltā gaļa tiek apcepta un pievienots sāls un pipari.

Baklažāni arī tiek apcepti zeltaini.

Karstumizturīgā veidnē liek kārtām gaļu, tad baklažānus, tiem virsū sīpolus un tomātu ripas. Virsū uzkaisa zaļumus un smalki sagrieztus ķiplokus.

Tad atkal gaļu, baklažānus, sīpolus, tomātus un virsū zaļumus un ķiplokus.

Kārtojumu pārlejam ar majonēzi. 

Liekam cepties uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 35 minūtes.

Sacepums gatavs.

Labu apetīti!

 

{fotoblog:3260}