Augu pretklepus līdzeklis- sūkājamās pastilas ar Islandes ķērpju ekstraktu

Augu pretklepus līdzeklis- sūkājamās pastilas ar Islandes ķērpju ekstraktu

09. Dec 2011, 11:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tagad, kad aiz loga plosās vīrusi, jāmeklē veidi, kā sevi aizsargāt un ātrāk izārstēties. Un kāpēc gan neārstēties ar dabisku līdzekli- sūkājamām tabletēm ar Islandes ķērpja ekstraktu?

 

 

Islandes ķērpja sūkājamās tabletes pazīstamas ar terapeitisko efektivitāti visās elpošanas ceļu problēmās, kā arī tās lieto profilaksei gļotādas aizsardzībai.

 

Kas īsti ir Islandes ķērpis?

 

Islandes ķērpis ar savām dziednieciskajām īpašībām ir viens no spēcīgākajiem dabas antibiotiķiem, jo satur usnīnskābi, kas iznīcina baktērijas

 

Vai Islandes ķērpja sūkājamās tabletes būs piemērotas man?

 

Isla sūkājamās tabletītes ir ieteicamas pie kakla saslimšanām, klepus, aizlikta deguna, pārpūlētām balss saitēm un kakla gļotādas profilaktiskai  aizsardzībai. Tāpat Isla ieteicams lietot kā profilaktisku līdzekli, kad ir aktivizējušies vīrusi un ir nepieciešams palielināt organisma aizsargspējas, Isla mutē izkūstot  pasargā kakla gļotādu radot neredzamu polisaharīdu aizsargkārtiņu.

 

Šādi tā ir pasargāta no turpmākajām lēkmēm un ar sūkājamo tablešu patīkamo iedarbību var ātrāk izveseļoties un pasargāt kakla gļotādu.

 

Isla ir īpaši izstrādāta forma, lai tā pieliptu pie mutes augsslejām un netraucētu runāt. Salīdzinot ar citām sūkājamām kakla tabletēm, Islai ir pastilas struktūra, kura ir saudzīga pret mutes maigo gļotādu, savukārt tabletes ar karameles struktūru mēdz būt ar asām malām, traumējot mutes gļotādu.

 

Tas ir pilnīgi dabīgs produkts bez cukura , tādēļ to drīkst lietot grūtnieces, mātes, kuras baro ar krūti, bērni un pat cilvēki ar diabētu.

 

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai