Attīrītie augu ekstrakti Navi Vision acu pilienos

Attīrītie augu ekstrakti Navi Vision acu pilienos

24. May 2012, 14:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dabiskie NAVI VISION acu pilieni ir izstrādāti balstoties uz senām ārstniecības tradīcijām un attīrītiem augu ekstraktiem. Ieskaties augu, kas izmantotas acu pilienos, ārstnieciskajās īpašībās!

Kumelīte

Kumelīte ir plaši pazīstama Amerikā un labi zināma Vācijā kā Matricaria Chamomila. Tā ir mazliet atšķirīga no romiešiem vai angļiem labāk zināmāsChamaemelum nobilisvai Anthemis nobilis, kas ir plašāk izplatīta Eiropā. Lai gan šie divi augi pieder atšķirīgām dzimtām, to īpašības tiek izmantotas līdzīgos gadījumos.

Kumelītes ekstraktu izmanto acu pilienu sastāvos, pateicoties tās pretiekaisuma, antiseptiskai, pretsēnīšu, pretvīrusu, nomierinošai un dziedinošai iedarbībai.

Kumelītes ziedi tiek ievākti un ātri žāvēti ēnainā vietā, lai netiktu zaudētas farmakoloģiskās īpašības.

Žibulītis

Žibulītis ir augs, kas aug savvaļā, kalnos, pazīstams kā Euphrasia officinale. Tā kā žibulīti nekultivē, tad augot savvaļā, tas netiek apstrādāts ar pesticīdiem.

Jau kopš seniem laikiem žibulītis tiek izmantots acu problēmu ārstēšanai. Tannīni, ko satur šis augs, var mazināt iekaisumu, kā arī veido aizsargkārtiņu uz acs virsmas.

Kliņģerīte

Kliņģerītes ziedi satur daudz flavonoīdu, kas darbojas kā antioksidanti. Antioksidanti aizsargā organisma šūnas no bojājumiem, ko var radīt oksidācija. Oksidācijas procesā veidojas brīvie radikāļi, kas negatīvi ietekmē imūno sistēmu. Antioksidanti stiprina organisma imūno funkciju. Klīniskajos pētījumos ir pierādīts, ka kliņģerītes aktīvās vielas paātrina brūču dzīšanu, veicinot asinsapgādi cietušajā vietā un pastiprinot kolagēna veidošanos. Pateicoties sastāvā esošajiem flavonoīdiem, kliņģerītei piemīt arī antiseptiska un pretiekaisuma darbība.

Burvjlazda

Burvjlazda tiek iekļauta komerciāli ražotos preparātos tās savelkošo un vazoregulējošo īpašību dēļ.

Alveja

Alvejas ir radušās Dienvidāfrikas apgabalos vairāk kā 4000 gadu atpakaļ. Mūsdienās šis augs ir izplatīts visā pasaulē un tiek audzēts plantācijās Karību salās, Āfrikā un Austrālijā.

Alvejas lapu ekstrakts ir pazīstams ar savām pretiekaisuma un brūču dziedējošām īpašībām un citām ādas veselību atjaunojošām īpašībām, piemēram, pēc saules apdegumiem.

Nātrija hialuronāts

Nātrija hialuronāts labi zināma, dabiska, mitrinoša viela, kas uzlabo audu elastību. To iegūst fermentācijas ceļā, nav dzīvnieku izcelsmes. Nātrija hialuronāts uztur un atjauno acs virsmas fizioloģiskos apstākļus, pasargā šūnas un novērš metaboliskas izmaiņas radzenes epitēlijā.

Ko labu paveic attīrītie augu ekstrakti Navi Vision acu pilienos?

Kumelītes un žibulīša ekstrakti palīdz atjaunot un stimulēt acs dabiskās aizsargspējas un asaru aparāta funkcijas.

Kliņģerītes un burvjlazdas ekstrakti palīdz atjaunot un stimulēt acs dabiskās aizsargspējas un asaru aparāta funkcijas.

Alvejas ekstrakts un nātrija hialuronāts palīdz atjaunot un stimulēt acs dabiskās aizsargspējas un asaru aparāta funkcijas.

{fotoblog:4469}

Blogu konkurss: Veselas acis ir laimīgas acis