Astrologs: nākamgad triumfēs demokrātija; labs gads attiecībām

Astrologs: nākamgad triumfēs demokrātija; labs gads attiecībām

31. Oct 2011, 14:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc Tīģera gada izraušanās, trakumiem un pārdzīvojumiem Truša/Kaķa gads ir kā miera oāze, kurā nav gaidāmi pārmēru lieli notikumi, ceturtdien "Latvijas Avīzē" prognozē sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

 

Varas dzirnas nākamgad mals lēni - triumfēs demokrātija. Gads būs labvēlīgs likuma sargātājiem, tiesu un kultūras darbiniekiem. Tos, kas pamanīsies veikt uzlabojumus savā dzīvē, dibināt uzņēmumus vai izvēlēties jaunas darbības sfēras, turpmākajos gados sagaida daudz veiksmes. Veiksmīgākie aizsteigsies tālu priekšā konkurentiem, prognozē Baņķis.

 

Astrologs norāda, ka, savas iedabas nākamgad var parādīt gan Trusis, gan Kaķis, kuriem ir gan arī daudz kopīga - spēja mīksti piezemēties, ielīst visur, kur (ne)vajag, un prasme ātri aizlavīties no jebkurām nepatikšanām.

 

Truša gads uzskatīts par vislaimīgāko

 

Turklāt austrumu tautas uzskata, ka tieši Truša gads visā Dzīvnieku aplī ir tas laimīgākais. Cilpotāja Truša daba ir saistāma ar pasivitāti, skepticismu, reālismu, ar visām četrām stāvot uz zemes, prasmi ātri un labi skaitīt naudu. Trusis ir ģimenes, miera un pēcnācēju simbols, skaidro astrologs. Tāpēc nākamgad nav gaidāmi pārmēru lieli notikumi, kas tiek pietaupīti Pūķa gadam.

 

Gads labvēlīgs arī privātām attiecībām.

 

Mierīgs gads, kad izdodas noregulēt attiecības starp tuviniekiem, sadziedēt iepriekšējo gadu rētas. Šajā gadā sienamas draudzības saites, gads gaidāms labvēlīgs intelektuāļiem, talantīgiem cilvēkiem, kuri darbojas mākslas lauciņā.

 

Dažviet gaida krīzes "otro uzlējumu"

 

Savukārt globālā mērogā var runāt par krīzes "otro uzlējumu", bet tam vairāk būs reģionāls raksturs, piebilst astrologs. Latvietis būs iemācījies taupīt.

 

Mājokļa jautājumu tirgus atdzīvosies, atsāksies zemes pirkšana, bet vairāk nekā ieguvēju būs to, kuriem būs jāsamierinās ar neprasmīgas saimniekošanas apdraudētiem mājokļiem. Nākamais Latvijai ir saimnieciskas inerces, vides sakārtošanas un nepaceļamu augsto latiņu gads. Latvietis strādās par vēdera tiesu, turēsies pie mantas un uztrauksies par valsts nākotni, min Baņķis.

 

Savukārt gada vadmotīvs "pareizai" dzīvošanai - lēcienveidīgi uzlabot savu statusu, finansiālo varēšanu, lai gada otrajā pusē to noturētu jaunā līmenī. Atkritieni atpakaļ būs dubultsāpīgi, uzskata Baņķis.

 

Račs: zaudējušie politiskie spēki mēģinās revanšēties

 

Arī viens no Latvijas astrologu korifejiem Andris Račs piekrīt, ka Latvijas iedzīvotājiem pareizāk nākamo gadu uzskatīt par Truša gadu.

 

Viņš prognozē, ka no februāra līdz aprīlim politikā iespējami zaudējušo politisko spēku mēģinājumi revanšēties, kas gan nebūšot sekmīgi. Martā Latviju var piemeklēt arī plūdi. Nelieli saviļņojumi ir iespējami visa nākamā gada laikā, jo trusis ir zvēriņš, kas lēkā un dīdās. Taču tie, kam izdosies varenāks lēciens, tiešām tiks priekšā citiem.

 

"Pirmām kārtām ir jābeidz meklēt vainīgos. Ja esi zaudējis darbu vai sagruvušas attiecības, pats vien esi vainīgs. Tik tiešām daudz ko var ietekmēt ar gribasspēku. Un, lai labie nodomi jaunajā gadā piepildītos, tas jāvēlas no visas sirds, nevis uzreiz jāmetas pie rasola bļodas," iesaka Račs. Baņķis arī paskaidrojis, ka Baltā Truša gada sāksies 2011.gada 3.februārī plkst. 4.32 pēc Latvijas laika. Tas ilgs līdz 2012.gada 23.janvārim, kad "stafeti" pārņems metāla/baltā Pūķa gads.

 

BNS