Ar šodienu Sieviešu Klubā sākam pašapziņas treniņu!

Ar šodienu Sieviešu Klubā sākam pašapziņas treniņu!

01. Nov 2011, 16:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tik daudzas šī gada apņemšanos sarakstā iekļāvām frāzes – vairāk mīlēt sevi, vairāk rūpēties par sevi, justies sievišķīgākām. Vienā vārdā – pašpārliecinātākām! Sieviešu Klubs ar šodienu sāk jaunu projektu, kurā 21 dienu laikā spersim krietnu soli uz priekšu pašapziņas uzlabošanā!

 

 

Kā notiks šis projekts? Katru nedēļu par konkrētu tēmu veidosim blogu konkursus un publiskas dienasgrāmatas, šādi sev un citām stāstot, cik tālu esam savas pašapziņas stiprināšanā.

 

Protams, katru dienu būs arī vairāki ekspertu viedokļi, ieteikumi un komentāri! Atbildes uz Sieviešu Kluba lasītāju jautājumiem. Bez tiem jau nemaz nevar iztikt!

 

Kādēļ ir vērts piedalīties? Tādēļ, ka atrodot kompanjonus, noturēties pie apņemšanās ir daudz vienkāršāk. Stiprināsimies un iedvesmosimies viena no otras stāstiem un emocijām. Ieguvējas būsim visas, jo pašapziņu tiešām ir iespējams uzlabot un iemīlēt sevi vēl vairāk arī 21 dienas laikā. Sieviešu Kluba pašapziņas programmai esam izvēlējušās tieši 21 dienu, jo psihologi vairākos pētījumos atzinuši – organismam ir vajadzīga tieši 21 diena, lai pierastu pie pārmaiņām. Pēc tam jaunā kārtība ir gluži pašsaprotama un ķermenis bez tās vairs nevar iztikt.

 

Pašapziņas treniņš Sieviešu Klubā ilgs līdz 31. janvārim. Tieši 21 darba dienu! Brīvdienās nostiprināsim darba dienās iegūtās zināšanas, tādēļ mācību dienu skaitā tās neiekļausim.

 

Ieguvējas būs visas! Dāvanā saņemsim lielāku pašapziņu! Izrādās sevi mīlošām sievietēm ir lielākas izredzes ikdienā piesaistīt veiksmi – gan darbā, gan privātajā dzīvē.

 

Par iesūtītajiem blogiem un publiskajām dienasgrāmatām ikviena Sieviešu Kluba lasītāja varēs arī balsot. Piecām vispopulārāko blogu vai dienasgrāmatu autorēm dāvināsim ielūgumus uz janvāra mēneša lielo Sieviešu Kluba vakaru – kā iemīlēt sevi? Semināru vadīs psiholoģe Diāna Zande. Viņa stāstīs, kā teoriju par sevis mīlēšanu vislabāk ieviest arī praksē.

 

Un vēl – šim projektam ir unikāla iespēja! Ikviena Sieviešu Kluba lasītāja var uzdot sev interesējošu jautājumu par pašapziņas celšanu un sevis iemīlēšanu. Mēs, Sieviešu Kluba redakcija, sazināsimies ar ekspertiem un publicēsim atbildes Sieviešu Klubā.

 

Ko saki par Sieviešu Kluba pašapziņas treniņprogrammu?

Esi gatava piedalīties?

 

Šīs nedēļas uzdevums: iesūtīt savu blogu par tēmu „Manas pašapziņas biedi“ jeb kas ir tās lietas (kompleksi, agrāk dzirdēta kritika par tevi vai no bērnības palikušas atmiņas), kas tev neļauj sevi mīlēt uz visiem 100 %!

 

Seko līdzi Sieviešu Kluba aktivitātēm! Jau tuvākajā laikā eksperti skaidros, kas tad īsti ir pašapziņa un ko darīt, lai sevi vairāk iemīlētu?

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Esi gatava piedalīties pašapziņas treniņprogrammā?