№4: Lasi gatavoju pirmo reizi

№4: Lasi gatavoju pirmo reizi

23. May 2012, 10:30 taschinka taschinka

Kad ieraudzīju šo jauno projektu "Gatavojam kopā ar šefpavāru",es nemaz nedomāju piedalīties-varētu teikt nobijos.Tas izklausījās tik nopietni,ka man kā iesācējai,kas tik mācās gatavot tas šķita baisi.Vērtēs tomēr šefpavārs.

Bet pēc tam es nodomāju,kāpēc gan man nepamēģināt,kāpēc nepaskatīties uz ko es esmu spējīga.Man taču patīk izmēģināt jaunas lietas,izaicināt pašai sevi.Tā nu es pieteicos.

Ar lielu nepacietību gaidīju pirmo uzdevumu un bija tāda nojausma,ka sastāvdaļās gan jau būs iedots kaut kas,kas nav priekšs manis.Un,jā,tā arī bija.Lasi biju tik vienu reizi nogaršojusi,bet gatavojusi gan nē.Un biedēja tas,ka īsti nezinu kā lasis garšo un ar kādiem produktiem vislabāk iet kopā.Bija doma,ka varbūt man jāatkāpjās,bet tad pārdomāju.

Gāju pa veikaliem un skatījos kāds lasis ir pieejams un radīja bažas,ka it nemaz nav izvēles,bija jāņem tas kas ir.

Ar receptes izvēli man nebija grūtības.Jau tik līdz ieraudzīju sastāvdaļas man galvā šāvās visvisādi varianti ko gatavot.Idejas bija vairākas,bet apstājos pie savas izdomātas receptes.

Protams,mazliet raizējos,lai viss izdodas kā plānots.Kā nekā tas ir pirmais šīs receptes mēģinājums.Otra lieta,kas radīja bažas kā tas viss kopā garšos.It kā jau es iedomājos,kādas sastāvdaļas ar kādām draudzējas,bet tomēr ļoti gaidīju brīdi līdz nogaršošu.

Par laimi viss ritēja kā plānots,nekas nenogāja greizi kamēr tapa mana uzkoda.

Satraukumu arī radīja dekorēšana,kas nav mana stiprā puse,pie tā vēl daudz jāpiestrādā un jāmācās.Bet arī šis solis mani apmierināja gala rezultātā.

Grūtības arī sagādāja nosaukums,nemāku es ēdienam iedot orģinālu nosaukumu,tad nosaucu to tā,kā tas radās-fantāzija.

Kopumā esmu apmierināta,priecīga pati par sevi,ka lai vai kā bažījos,es tomēr neatmetu ar roku un tiku ar visu galā.

Protams,ļoti interesētu šefpavāra domas,vērtējums par manu recepti.

Un ar lielu nepacietību gaidu nākamo uzdevumu,bet uztraukums nav mazinājies,kas zin ,kādas sastāvdaļas būs nākamās.

{fotoblog:4594}

Šefpavāra pirmais uzdevums: pievienojies