18. oktobra lielajā intervijā - dziedātāja Adriana Miglāne

17. Oct 2020, 00:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dienas kļuvušas dzestrākas, arī saulīte vairs nesilda tik koši, taču prieku varam rast krāsainajās koku lapās, kas pelēcīgāku ikdienu iekrāso krāšņāku. Arī mēs, Māmiņu Klubs, ik svētdienas rītu nākam pie tevis, lai padarītu dienu krāsaināku un vērtīgāku, daloties ar speciālistu padomiem.

Arī 18.oktobris, protams, nebūs izņēmums, tāpēc uzzini, ko šajā svētdienā stāstīsim, un tiekamies kanālā STV plkst. 9.20!

Lielajā intervijā tiksimies ar dziedātāju Adrianu Miglāni, kura šī gada augustā sagaidīja ierodamies pasaulē savu pirmdzimto. Atklātā un sirsnīgā sarunā runāsim par māmiņas lomu, izjūtām kļūstot par mammu un dzīvi kopumā.

Vai zināji, ka ar atopisko dermatītu slimo līdz pat 40% bērnu? Tāpēc raidījumā tiksimies ar dermatologu, lai uzzinātu, kas veicina atopiskā dermatīta veidošanos un kā tā gadījumā kopt bērna ādu.

Sievietei starp daudzajiem pienākumiem un darbiem nedrīkst aizmirst arī par savu veselību, tāpēc kopā ar Superbēbītes māmiņu Kristīni dosimies pārbaudīt viņas krūšu veselību.

Bērna stāja un gaita attīstās jau no dzimšanas, taču vecāku rokās ir lielas iespējas palīdzēt tai sekmīgi attīstīties vai arī tieši pretēji - to kavēt. Kā nepielaist kļūdas, vaicāsim speciālistam.

Reti kurš bērns ar lielu prieku dodas uz vakcinācijas kabinetu, pie ārsta vai nodot analīzi. Tāpēc sarunā ar psihoterapeiti Diānu Zandi atklāsim, kā palīdzēt bērnam psiholoģiski šim notikumam sagatavoties, kā arī uzzināsim, ko vecākiem nekādā gadījumā nevajadzētu darīt.

Kopā ar Māmiņu Kluba Tv raidījuma vadītāju Rūtu izmēģināsim ko jaunu - testēsim, kādas sajūtas sniedz ziemas pelde. Būs stindzinoši, taču vienlaikus arī ļoti patīkami.

Tiekamies 18. oktobrī plkst. 9.20