17.janvāra TV raidījuma lielajā intervijā - Rūta Reinika-Preisa

15. Jan 2021, 13:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādi Tev plāni šīs svētdienas rītam? Māmiņu Kluba jaunais TV raidījums kopā ar tasi rīta kafijas un mirkli atpūtas? Mēs esam ar visām četrām "par", tāpēc esam sarūpējuši interesantus sižetus un satikšanās.

Kas tevi sagaida Māmiņu Kluba raidījumā šo svētdien, 17.janvārī?

Lielajā intervijā tiksimies ar Rūtu Reiniku - Preisu, kura aizvadītajā gadā kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam. Sarunas, protams, par ikvienai jaunajai māmiņai aktuālajiem jautājumiem, un to, kā Rūta jūtas mammas lomā.

Iegādājoties bērna autokrēsliņu, ir vērts ņemt vērā dažus svarīgus priekšnosacījumus. Tāpēc svētdien raidījumā tiksimies ar speciālisti, kura ieteiks ne tikai to, kā bērnam izvēlēties atbilstošāko autokrēsliņu, bet arī pastāstīs, kā bērnu pareizāk ģērbt, lai ziemas pārbraucienos nebūtu pārlieku karsti.

Skaistais ziemas laiks līdzi nes sausu, niezošu ādu. Dermatoloģe svētdien raidījumā stāstīs, kādi vēl faktori izraisa sausas ādas rašanos, kā arī dalīsies ar padomiem, kā kopt ādu, ja tā tomēr kļuvusi sausa.

Kad mazais jau ar interesi vēro, kā tētis un māmiņa ietur maltītes, iespējams, ir pienācis laiks, lai arī viņš iepazītos ar pirmo piebarojumu. Ārste dalīsies padomos, no kāda vecuma piebarojums ieteicams, kā arī pastāstīs, ko darīt situācijās, kad ar ogām un augļiem bērns būtu jāiepazīstina gada aukstajā laikā, kad Latvijā nav pieejama vietējā raža.

Tiekamies 17.janvārī plkst. 9.20