15.decembra TV raidījuma lielajā intervijā - Emīls Balceris

14. Dec 2019, 16:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Ziemassvētkiem svētku rotā ietērpusies arī Māmiņu Kluba TV studija, kurā šoreiz arī uzņemsim mūsu lielās intervijas viesus. Raidījums solās būt sirsnīgs, dzirkstošs un piepildīts ar Ziemassvētku sajūtām.

Tiekamies jau Trešajā adventē, 15.decembrī, plkst. 9.20 no rīta kanālā STV!

Lielajā intervijā šo svētdien tiksimies ar grupas "Musiqq" solistu un muzikālā projekta "Bermudu divstūris" dalībnieku Emīlu Balceri un viņa sievu Ievu, lai runātos par to, kā ir būt vecākiem, svētku laiku un dzīves vērtībām.

Māneklītim jeb knupītim JĀ vai NĒ? Apsvērsim abus aspektus un vaicāsim zinātājam, kas jāņem vērā, izvēloties knupīti, un kā to pareizi kopt.

Pēdējā laikā par glutēna nepanesību jeb celiakiju dzirdam gana bieži. Dažkārt tas ir pamatoti, taču reizēm - bez iemesla. Raidījumā dosimies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā noteikt glutēna nepanesību un kādi ir ierobežojumi, ja tāda tiek konstatēta.

Lai kā arī māmiņa to vēlētos, ne vienmēr izdodas mazuli ekskluzīvi zīdīt tikai ar māmiņas pienu. Tad talkā nāk jauktā barošana, kad daļu no vajadzīgā mazulis uzņem ar piena maisījumu. Uzzināsim kādas māmiņas pieredzi šajā jautājumā, kā arī savu viedokli par to sniegs speciālists.

Vai esi kādreiz mēģinājusi pārtiku pasūtīt internetā? Ja nē, tad zini, ka tas ir ļoti ērti - ātri, vienkārši un bez liekām raizēm. Par to vairāk varēsi uzzināt mūsu šīs svētdienas raidījumā.

Tiekamies 15.decembrī plkst. 9.20 STV Pirmā!