10.01. STV: Laika plānošana bērnam, autiņbiksīšu izvēle, sapņu kolāža

10. Jan 2021, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Prieks satikties ar jaums šī gada pirmajā TV raidījumā! Bijām pēc jums noilgojušies, tāpēc ar lielu nepacietību gaidījām jaunās sezonas sākumu, lai atkal ik svētdienu tiktos krāsainās intervijās, dalītos ar noderīgiem padomiem par bērniņa gaidību laiku, audzināšanu un veselību.

Māmiņu Kluba 2021. gada 10.janvāra raidījumu un tā sižetus vari noskatīties šeit!

Gadu iesākām aktīvi un koši, uz lielo sarunu aicinot atraktīvo Sandu Dejus, kura sarunā atklāja savu pieredzi mammas lomā, kā arī to, kā sevi savulaik bija iztēlojusies kā mammu.

Ja pieteicies pirmais bērniņš, it viss, kas saistīts ar mazuļa aprūpi, vēl ir ļoti nezināms. Viens no jautājumiem, kas uztrauc jaunos vecākus, ir kā izvēlēties savam bērniņam atbilstošākās autiņbiksītes? To šīs svētdienas raidījumā vaicājām speciālistam.

Mēs visi zinām, ka laika plānošana ir atslēga sakārtotai ikdienai bez lieka stresa, tomēr kā iemācīt laiku plānot bērnam, un no cik gadu vecuma bērns ir gatavs šādam pienākumam? 

Jauns gads iesācies ar jauniem sapņiem un mērķiem. Tiesa, ņemot vērā pašreizējos apstākļus, varam baidīties sapņot un tiekties uz lielākiem mērķiem. Tāpēc raidījumā kopā ar Rūtu Dvinsku veidojām vēlmju kolāžu, kas var kalpot kā viens no atbalstiem, lai nenobītos no sapņiem un tiektos uz tiem.

TV