1. novembra TV raidījuma lielajā intervijā - aktrise Anta Aizupe

31. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienalga, vai laukā saule, lietus vai sniegs, ik svētdienas rītu plkst. 9.20 gaidām jūs pie TV ekrāniem, lai kanālā STV tiktos Māmiņu Kluba jaunākajā raidījumā. 

Ieskaties un uzzini, par ko stāstīsim šajā svētdienā!

Lielajā intervijā tiksimies ar dvīņu meiteņu māmiņu aktrisi Antu Aizupi, kura stāstīs, kā viņas pieredze aktrises darbā palīdz ikdienā ar bērniem, un atklāti runās par ilūziju sagrūšanu.

Mazā superbēbīte Odeta ir jau paaugusies un iepazinusi arī jaunas pasaules garšas. Šajā raidījumā viņas māmiņa Kristīne dalīsies ar savu pieredzi bērna piebarošanas jautājumā, kā arī uzklaisīsim speciālista ieteikumus, kas būtu jāzina par to, lai piebarošana izdotos sekmīgi.

Ir kļūdaini uzskatīt, ka mūsu platuma grādos dzīvojošie var uzņemt D vitamīnu pietiekamā daudzumā. Šī iemesla dēļ svarīgi D vitamīnu visai ģimenei papildus lietot visa gada garumā. Raidījumā skaidrosim, cik liela D vitamīna deva bērniem jāuzņem un kāds ir "zelta likums", kā vitamīnu vispareizāk uzņemt.

Mūsdienās ir daudz dažādu gudru risinājumu, kas ievērojami atvieglo māmiņas ikdienu. Šajā raidījumā iepazīsimies ar vienu no tādiem. Par to īpaši priecīga noteikti būs ikviena māmiņa, kuras mazulis ēd no pudelītes.

Parunāsim par attiecībām? Māmiņu Kluba Vecāku skolā jaunums - 4 online lekciju cikls "Attiecību skola", kuru vadīs psihoterapeits Andris Veselovskis. Raidījumā ieskatīsimies, kādiem jautājumiem lekciju laikā pieskarsies to dalībnieki un kāpēc attiecības ir darbs, kurā jāiegulda abiem.

Tiekamies 1.novembrī plkst. 9.20