09.09.2018.STV: Tēva loma ģimenē, Mājdzīvnieki, Lēcu pasta ar tomātu fileju, Atpūta māmiņai

09.09.2018.STV: Tēva loma ģimenē, Mājdzīvnieki, Lēcu pasta ar tomātu fileju, Atpūta māmiņai

09. Sep 2018, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šīs sezonas otrais raidījums ir klāt un šodien tas īpašās Tēvu dienas noskaņās! Ja vien no rīta bijāt aizņemti ar īpašo svētku brokastu gatavošanu tētim, noskatieties raidījuma stāstus šeit!

Ģimenes recepte:  Šajā raidījumā The Beginnings restorānu šefpavārs Armands Hermanis  Silva, kurš ikdienā ar prieku gatavo ēdienus, kuru pamatā ir augu valsts produkti, ar prieku mums parādīja kā pagatavot Lēcu pastu ar tomātu filejas salsu.

9. septembris Ģimenes recepte - Pasta ar tomātu filet from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Māmiņu brokastis: T/K Spice, kopā ar Māmiņu klubu, ik mēnesi aicina topošās un jaunās māmiņas uz izglītojošām un interesantām lekcijām, kā arī dažādām aktivitātēm. Un radošajām darbnīcām, bērniem.

9. septembris Māmiņu Kluba brokastis SPICĒ 2 from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Kārļa mamma dodas pelnītā atpūtā uz Joker klubu. Iespējams arī Tev ir laiks, padomāt par sevi un iepriecināt ar kādu mazu atelpas brīdi. Skaties un iedvesmojies.

9. septembris Laimīgā mazuļa dienasgrāmata - Joker Klubs SPA from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Mans mājdzīvnieksS: Uzzini atbildes uz jautājumiem par to, kas svarīgs, ja vēlaties, lai ģimenē ienāk suns.

9. septembris Mans mājdzīvnieks - Royal Canin from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Tēva iesaiste ģimenē: Noskaties stāstu, kurā divu bērnu tētis Ritvars dalās savā pieredzē un pastāsta, kāpēc ir nozīmīgi, ka arī tētiem Latvijā ir sava biedrība, kurā tiek aizstāvētas viņu, kā tēvu inetereses.

9. septembris Tēvu sižets from Māmiņu Klubs on Vimeo.

 

Šajā raidījumā tikāmies arī ar Nauri Brikmani un viņa sievu Aiju, kuri dalās savā dzīves pieredzē gan par to kā tikt pāri lielākām un mazākām likstām ģimenes dzīvē, gan par tēva lomu ģimenē. Ja vēlies noskatīties visu raidījumu no sākuma līdz galam, dodies uz – SHORTCUT.LV un meklē sev interesējošo raidījumu, Māmiņu kluba raidījumu sadaļā. 

Māmiņu klubs, 2018

TV