"Tev gan nav ko darīt!" - vārdi, kuri sāpina un aizvaino

"Tev gan nav ko darīt!" - vārdi, kuri sāpina un aizvaino

18. Dec 2013, 12:15 veesma veesma

Šoreiz gribu nedaudz izkratīt sirdi un pastāstīt par to, kas mani reizēm sāpina.

Sāpina mani vārdi "Tev gan nav ko darīt!", kurus bieži man izsaka mani draugi un paziņas.

Tā piemēram, daudzas no Jums lasīja, ka es darbojos Sirds siltuma darbnīcā un adu zeķītes un cepurītes steidzīgajiem mazuļiem, tad nu ir cilvēki, gan no draugu puses, gan paziņus, kas saka: "Tev nu gan nav ko darīt!".

Tad ir vēl tādi gadījumi, kad stāstu ko es ar bērniem tik mājās negatavoju, gan rotājumus svētkiem, gan tāpat darbojamies, atkal skan vārdi: "Tev gan nav ko darīt!"

Pēdējā no tādām reizēm bija, ka es pateicu, ka došos mācīties gatavot ziepes. Draudzene teica: "Tev gan laikam nav ko darīt!" Šie vārdi mani sāpināja. Kāda gan kuram būtu darīšana, kā es pavadu savu laiku, vai es kopā ar bērniem kaut ko gatavoju, vai gatavoju citiem, vai vienkārši nedaudz atpūšos un iemācos ko jaunu.

Pēc visiem šiem izteikumiem, domāju, ka viņi vienkārši nevar izprast, kā es trīs bērnu māmiņa tieku ar visu galā.

Tie jau ir tikai daži piemēri, līdzīgu situāciju un reižu, kad dzirdēju šos vārdus jau ir bijis vairāk.

Arī par manu, ja tā var teikt darbošanos Māmiņu klubā, izsakās negatīvi.

Laikam turpmāk nevienam cik nu iespējams neko nestāstīšu.

Nu tā nedaudz izteicos, un palika vieglāk.

Paldies, ka mani uzklausījāt!

Priecīgus un gaišus svētkus!

Vēsma

helliite helliite 18. Dec 2013, 23:09

Njaa, man liekas, ka tā komentē tie, kuri paši nevar pārkāpt kaut kādam slinkumam, aizbildinās ar nenormālo naudas pelnīšanu, kas atņem visu laiku, jo ir taču jāpelna, bet tai pat laikā, nedara neko tādu, kas sagādātu prieku pašam.. Un ja kāds ko tādu dara, tad vieglāk ir izmest šādus , atvainojos, debīlus izteikumus..
Es laikam nepaklusētu, un sarkastiski noteiktu, ka - jā, man patīk sagādāt prieku citiem, jā, man patīk kvalitatīvi un interesanti pavadît laiku kopā ar bērniem, jā- es māku plānot savu ikdienu, lai tas otrs cilvēks paliktu uz pauzes un aizdomātos..

veesma veesma 18. Dec 2013, 22:30

Liels paldies Jums par sirsnīgajiem vārdiem!

meiva meiva 18. Dec 2013, 13:38

Cepuri nost tādu cilvēku priekšā, kas aiz "tev laikam nav ko darīt" paveic tik daudz. 😀 Kaut vairāk tādu cilvēku. Veiksmi un izdošanos turpmāk. 😀 Un gaišus, sirdsmīļus svētkus. 😀