№5 Sintija: mīlestība ir kā siltumu sajūta

№5 Sintija: mīlestība ir kā siltumu sajūta

07. Jan 2013, 18:14 Supersausins Supersausins
  1. Sintija -19gadi.
  2. Ar savu puisi esmu kopa jau gandrīz 4 gadus. Man šķiet ka ,nevar pateikt cik ilgi jābūt kopā lai pateiktu:"jā ,tagad es saprotu ka pec 5 gadiem ko esam pavadijuši kopā tiesam mīlu".Katram tas ir savādāk.Citi to saprot pēc kāda laika kad satiekas bet citi uzreiz.
  3. Aceros ka pirmā šo soli spēru es."Es tevi mīlu",to es pateicu kādā kopīgā balītē kur mēs jau kopā bijam un svinējām mēneša kopā būšanu.Bet biju priecīga ka es tajā pašā vakarā saņēmu tādu pašu attbildi atpakaļ. Es domāju ka man nau svarīgi vai vīrietis to pasaka pirmais.Jo virieši ir reizēm bailīgāki nekā mēs.
  4. JĀ!Agrāk man tās šķita ka tas nau iespējams. Aceros ka mūsū atiecības sākās kā joks internetā.Bet 1.aprīlī es viņu sastapu un iemīlējos uzreiz un sapratu ka vins būs mans.Un arī mūsu satikšanās ir nejauša ,jo mans dārgais draugs mani nepazīstot un nebijis redzejis īstenība vienalga izdomāja atbraukt pie manis.
  5. Mūsu attiecībās mīlestība ir kā siltumu sajūta.Kad kādam no mums ir grūti vienmēr atbalsta.Kad vajaga palīdzēt vienmēr visu kopā domājam.Man mīlestība ir viss ,kas notiek manās atiecībās.Atmiņas,smiekli,prieka asara,apskāvieni un tas ka ir kāds uz ko vari paļauties.
  6. „Bildinājums” tā bija pati pirmā romantiskā filma ko skatijāmies kopā kīno teātrī,un smējāmies līdz asaram.
  7. MŪSU dziesma ir Nelly-Just a dream.Kāpēc?Jo pie šīs dziesmas savā vārda dienā mani bildināja mans puisis.
  8. Esmu iemīlējusi grāmatu „Vasara bez noteikumiem”.Jo tajā ir var  lasot izjust dažādas emocija(smiekli,asara), un tā iemāca ,ka var arī mīlēt vēlreiz.
  9. Es domāju ka „Mīlēt.Jo, ja cilvēks mīl tad arī mācēs iemīlēt.
  10. Mums ir mūsu dēliņš,kas mūsu laimi padara vēl lielāku.
  11. Mēs svinejām pirmo gadu.Katru mēnesi svinājām.Bet tagad kad esam kopā gandrīz 4 gadus mēs katru gadu pa šampanieša glāzei izdzeram tieši mūsu datumā.
  12. Mēs to pavadijām 21.12.12 manā dzimšanas dienā,kad devāmies kopā uz filmu, un pēc tam vakariņas.
  13. Jā mēs to svinam.Parasti mēs katrs sagādājam pa mazai dāvaniņai viens otram un šo dienu meģinām izbaudīt divatā.
  14. Man šķiet ka katru no mums sakārdināja gan balvu fonds,gan arī tas ir tu vari plašāk ar sevi iepazīstināt.

    Kļūsti par projekta "Labākā sieva 2013" dalībnieci! Iesūti anketu!

    20130107190254-34189.jpg