"Kūriņš" un jūra

"Kūriņš" un jūra

28. May 2016, 21:13 laurlapa laurlapa

Šodien bija ļoti silta un saulaina diena, tāpēc ar ģimeni nolēmām aizbraukt uz jūru atpūsties.  Tā kā šodien Jūrmalā ir kūrortsezonas atklāšanas diena, tad, par spīti lielajiem sastrēgumiem un ļaužu masām Jūrmalas virzienā, mēs devāmies uz Kauguriem, kur jau pāris gadus esam iecienījuši vienu jauku vietiņu - kafejnīcu "Kūriņš" adresē Kaugurciems 47, Jūrmala. 

Šī kafejnīca mums ļoti patīk, jo tā atrodas ļoti tuvu jūrai un ēdieni patiešām ir ļoti garšīgi, porcijas lielas. Mēs vienmēr turp braucot, aizejam arī pie jūras - kur visi varam atpūsties, spēlēt bumbu, celt smilšu pilis un peldēties. Un, kad sajūtamies izsalkuši, tad dodamies uz "Kūriņu" iestiprināties. "Kūriņā" ir daudz vietas, galdiņi atrodas gan iekštelpās, kur ir ļoti omulīga atmosfēra, gan ārā. Ir padomāts arī par bērniem, kafejnīcā ir arī bērnu stūrītis, ēdienkartē ēdiens bērnam, ir arī bērnu stūrītis. Šo vietu ir iecienījušas daudzas ģimenes ar bērniem. 

Vakaros "Kūriņā" mēdz notikt dzīvās mūzikas vakari, bet tad gan labāk iepriekš rezervēt galdiņu. Sīkāka informācija internetā www.kurins.lv.