"Kempings Sīļi" Jūrkalnē un Baltijas jūra

"Kempings Sīļi" Jūrkalnē un Baltijas jūra

13. Jul 2016, 08:21 laurlapa laurlapa

Ar ģimeni bijām nolēmuši aizbraukt uz Jūrkalni, jo iepriekš tur nebijām bijuši. Tāpēc jau kādu laiku iepriekš portālā booking.com rezervējām kempinga mājiņu Jūrkalnē. 

Ceļojot kopā ar bērniem mums bija svarīgi, lai mājiņā kurā nakšņosim būtu duša un tualete, svarīgi bija arī, lai kempingā būtu bērnu laukums un jūra būtu pavisam tuvu. 

Pēc visiem šiem kritērijiem izvēlējāmies "Kempingu Sīļi" adresē Sīļi, Labrags, Jūrkalnes pag., Jūrkalne. Trīsvietīga mājiņa mums izmaksāja Eur 50. Kaut arī esam četri: divi pieaugušie un divi bērni ( 2 gadi un 7 mēn.) nolēmām atpūsties trīsvietīgā mājiņā līdzi ņemot ceļojuma gultiņu pašam mazākajam. Bērnu ceļojuma gultiņas kempingā bija arī uz vietas, bez papildus samaksas. 

Ierodoties "Kempingā Sīļi" konstatējām, ka mūsu trīsvietīgā mājiņa ir ar diviem stāviem- pirmajā stāvā telpa ar galdu, krēsliem, ledusskapi un priekštelpa, duša, tualete. Otrajā stāvā - gultas. Tas bija apgrūtinoši ar tik maziem bērniem, jo visu laiku bija jāskatās, lai meita nepakrīt vai nenokrīt no kāpnēm, tāpat bija apgrūtinošs pavisam mazā bērna barošana un pārtīšana, jo to visērtāk bija izdarīt tieši otrajā stāvā, bet nebija ērti kāpelēt.

Pozitīvi bija tas, ka pie mājiņas pavisam netālu atradās bērnu laukums: ar šūpolītēm, slidkalniņu un smilškasti. Netālu no mājiņas atradās arī āra galds un grils - cepām šašļikus. Patika arī tas, ka netālu no mājiņas varēja novietot mašīnu, līdz ar to tālu nebija jānes mantas. Kempingā atrodas arī koplietošanas virtuve- tur vārījām ūdeni. Kempingā ir arī kafejnīca - no rīta ēdām brokastis (pankūkas vai omlete ar sulu, kafiju Eur 5).

300m attālumā no kempinga atrodas Baltijas jūra. Iepriekš nebiju iedomājusies, ka lai tiktu pie jūras jākāpj lejā no ļoti augsta stāvkrasta. Pie jūras skaisti! Vējš bija ļoti stiprs, viļņi jūrā mutuļoja. Pasakaina sajūta!