"Cakas" mazajām modes dāmām jeb mammu māksla

"Cakas" mazajām modes dāmām jeb mammu māksla

12. Feb 2013, 00:00 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Vienmēr esmu gribējusi meitiņu - tieši dēļ fantastiskajām cakām, ar ko viņu varētu pucēt un greznot.

Turpinu iepazīstināt ar Latvijas radošajām mammām un viņu darinājumiem. Top mazi, skaisti biznesiņi, un Cakas.lv būs tieši kā radītas mazām modes dāmām.

Cakas.lv ir Mammu biznesa 2012 projekts. Tapušas oriģinālas matu rotas un kruzuļbikses - bikšu un svārku grezns apvienojums. Tiešām, kruzuļbikses ir ļoti asprātīgs darinājums - mazajām dāmām īpaši ērti, svārki neceļas augšā! Var mierīgi gāzties un rotaļāties.

Projekta autori par savu koncepciju raksta:

"Pat mazu meitu māmiņas zina, kā iemirdzas un spulgo bērna actiņas, ieraugot sevi spogulī skaistās cakās. Ļaudamās rotaļu un krāsu priekam, mazās actiņas raugās sevī un apkārtnē. Ja kāds kaut ko tādu prot, tas drīkst ar tauriņiem padraiskot. Lai arī mūsdienu straujie ritmi ar steigu, racionālismu, nevaļu diktē  praktisku pieeju – lakonismu, minimālismu detaļās un piegriezumos, tomēr kaut kur zemapziņā katrā sievietē mājo meitene un vēlme kaut reizi  būt balles princesei.  Kāpēc gan to slāpēt? Mazo bērnu intereses, sapņi, gardākie saldumi, mīļās blēņas un draiskulības, ir lielākais iedvesmas avots jaunām idejām, kas izpaužas Cakas skicēs, piegriezumos, tērpos, rotājumos."

Cakas.lv mani pārsteidza ar ļoti gaumīgo dizainu. Te var just, ka pie katra modeļa ir īpaši piestrādāts.

Vērtējiet pašas! Meitu mammas, neaizmirstiet ielūkoties www.cakas.lv un varbūt tieši jums iekritīs acīs kas īpaši skaists savām mazajām dāmām.