VIDEO: viena diena Klaudijas Hēlas pieskatīšanas grupas ikdienā. Trīs brīvas vietiņas dārziņā!

28. Feb 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dosimies ciemos uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu, kurā savu mājvietu ir atradusi fizioterapeites Klaudijas Hēlas bērnu pieskatīšanas grupiņa! Iepazīsimies tuvāk ar grupiņu, apskatīsim, kā tā iekārtota un redzēsim, ar ko tā atšķiras no parastām pirmsskolas izglītības iestādēm.

Skaties VIDEO un:

  • iepazīsties ar māmiņu Gunitu, kas kopā ar meitiņu apskatīs bērnu pieskatīšanas grupiņu
  • uzzini, kāda ir dienas kārtība Klaudijas Hēlas bērnu pieskatīšanas grupiņā
  • redzēsi, ka dzīve Māmiņu kluba bērnu pieskatīšanas grupiņā tiek veidota, vadoties pēc ungāru ārstes Emmijas Pikleres pedagoģijas metodēm – visa pamatā ir cieņa, mēs cienām bērnus un viņu individuālās vajadzības, radot vidi, kurā bērni vēlas uzturēties

Tas, ko mēs kā vecāki dodam saviem bērniem līdz 3 gadiem, tās ir vērtības, ko katrs nes uz savu dzīvi, uz tām atsaucās, ja liekam grupās, tur ir dažādi bērni, pieaugušie, mēs iemācām to cilvēku vērtību sistēmu un tas var nesaskanēt ar ģimenes vērtību sistēmu un bērnam var būt grūti ar to. Mēs esam par veselīgu un mierpilnu bērnu attīstību.

Ja vēlaties ko vairāk uzzināt par šo grupiņu, meklējiet informāciju Māmiņu kluba interneta portālā maminuklubs.lv!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES KLAUDIJAS HĒLAS PIESKATĪŠANAS GRUPIŅAI ŠEIT->>>

20151005211638-49931.jpg

Ilvija82 Ilvija82 04. Oct 2016, 12:11

Uzskatu, ka bērnam b/d gaitas jāuzsāk tad, kad viņš tam ir gatavs. Un Rainers tāds patiešām bija jau gada un 8 mēnešos. Esmu priecīga, ka tagad, kad viņam ir teju teju 2.4 mēneši, viņš ar prieku iet uz dārziņu, citreiz pat negrib mājās, jo tur jūtas droši un labi!

IlvaV IlvaV 02. Oct 2016, 09:43

Jau tad, kad šis bd tika atvērts, nodomāju, ka tā ir noteikti viena no vietām, kur es ar mierīgu sirdi savu mazo atstātu, ja vien būtu bijusi tāda vajadzība. Uzticos Hēlai, viņas pieredzei un nostājai. Jo arī tajā, ka bērnam vislabāk līdz 3 gadu vecumam ir mājās, esam vienisprātis.