VIDEO: Uzdāvini Ziemassvētkos personalizētu kalendāru vai kanvu!

23. Dec 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētku gaidīšana ir īpašs laiks ikvienā ģimenē, jo bērniem šie svēkti ir patiesi nozīmīgi, taču arī mums – pieaugušajiem nereti Ziemassvētki ir gaidītākais notikums, jo zinām, ka ikdienas steiga norims un mēs varēsim būt kopā ar saviem mīļajiem. Savukārt laiks pirms Ziemassvētkiem gan ir steigas pilns, jo jāpaspēj sarūpēt Ziemassvētku dāvanas. Patiesībā šis ir pēdējais brīdis, lai to darītu, ja vēlamies, lai dāvanas būtu pārdomātas nevis pēdējā brīdī nopirkts kauts kas, lai tikai būtu.

Māmiņa Vita un Tētis Tomass sev svētkos sarūpējuši īpašu dāvanu – kanvu, liela izmēra fotogrāfiju, kura izdrukāta uz audekla un uzmontēta uz koka rāmja. Šī esot viena no retajām fotogrāfijām, kurā visa ģimene esot redzama kopā – māmiņa tētis un abas mazās meitņas Elizabete un Evelīna. Patiesībā šāda kanva var būt brīnišķīga dāvana, jo mēs Ziemassvētkos vēlamies dāvināt un saņemt dāvanās sajūtas, materiālām lietām nav tik lielas nozīmes. Un fotogrāfijas noteikti raisa patīkamas emocijas.

Skaties VIDEO un:

  • gūsti jaunus ieteikumus, iedvesmu dāvanu izvēlē,
  • uzzini kādas ģimenes pieredzi par svētku dāvanu iegādi
  • uzzini, kā dāvanas izvēlē tev palīdzēt var zoombook.lv

Mēs, protams, varam joņot pa veikaliem un paniski pirkt visu pēc kārtas, taču mēs tik pat labi varam šo laiku veltīt tam, lai būtu kopā ar bērniem, gatavotu Ziemassvētku apsveikumus, ceptu piparkūkas un bez steigas sagaidītu gada garāko nakti, kurā noteikit notiks brīnumi, ja mēs būsim tiem atvērti.

Māmiņu Klubs

20150921142719-93883.jpg

zoombook.lv