Uz patiesiem notikumiem balstīta bērnu grāmata “Pipara un Pērles piedzīvojumi. Sarkankrūtītis nepatikšanās.”

Uz patiesiem notikumiem balstīta bērnu grāmata “Pipara un Pērles piedzīvojumi. Sarkankrūtītis nepatikšanās.”

10. Nov 2021, 11:52 Laura Zvaigzne Laura Zvaigzne

Iznākusi uz patiesiem notikumiem balstīta pirmsskolas vecuma bērnu grāmata “Pipara un Pērles piedzīvojumi. Sarkankrūtītis nepatikšanās.”. Viena no stāsta galvenajām varonēm Pērle par katru pārdoto grāmatu ziedos 2 Eur Cēsu dzīvnieku patversmei Lācīši - vietai, kurā satika savus mūža sirdsdraugus.

Grāmatas varoņi ir pavisam īsti un dzīvē sastopami četrkājaini sirdsdraugi Pipars un Pērle, kuri dodas glābšanas misijā. Stāsts ir par suņu, kaķu un putnu attiecībām kādā piemājas dārzā Cēsu pievārtē. Šī ir viena no retajām bērnu piedzīvojumu grāmatām, kas balstīta uz patiesiem notikumiem. Ģimenei tā ļaus pavadīt aizraujošu un neaizmirstamu laiku kopā.

Grāmata ir radīta pašiem mazākajiem klausītājiem, kuriem patīk iemigt vecāku un vecvecāku stāstos, kā arī mazajiem lasītājiem, kuri sper pirmos patstāvīgos soļus grāmatu lasīšanā un pasaules izzināšanā.

Kā stāsta grāmatas varonis Pipars: “Esam divi suņu draugi, kuri dodas kopīgos piedzīvojumos, darbos un nedarbos. Esam laimīgi meža pastaigās, vasaras vakaru peldēs un ziemas piku kaujās. Šajā grāmatā vedīsim Tevi un Tavu mazulīti vienā no mūsu piedzīvojumiem - sarkankrūtītis glābšanas misijā. Kas gan var būt labāks par drauga glābšanu no briesmām?”

Grāmata ir pieejama internetā un to var iegādāties mājas lapā: www.pppiedzivojumi.lv/. Seko līdz Pipara un Pērles piedzīvojumiem Instagram kontā: @pp_piedzivojumi vai Facebook kontā: @pppiedzivojumi.