Testējam!

Testējam!

30. May 2020, 09:38 Olīša mamma Olīša mamma

Oliveram jau ir divi gadi un viens mēnesis. Šobrīd mums ir tāds posms, ka visu grib darīt tikai un vienīgi Pats! Visu Pats! Tad nu arī uz lietām ko tiešām drīkst, ļaujam lai viņš izpaužas. 

Paldies Māmiņu klubam, ka saņēmām patestēt dažus produktiņus.
Beidzot laiks mūs sāk lutināt un ir palicis krietni siltāk! Tā kā mēs dzīvojam pie jūras, tad nevarējām sagaidīt, kad varēsim beidzot doties - dzīvoties tur. Pirms pāris dienām bija patiešām lieliska diena un nelaižot garām izdevību, mazā brāļa miedziņa laikā, braucām uz jūru, spēlēties! Tad nu mans lielais “Es, es, es” pats varēja iztestēt savu jauno kremu! Bioderma photoderm KIDS 50 SPF sauļošanās krems. No draudzenēm jau biju dzirdējusi labas atsauksmes par šo, bet pašiem nebija nācies vēl lietot. Tad nu šovasar varēsim testēt! Krēmam ir patīkama smarža un viņš ļoti labi iesūcas ādā, nepaliekot taukains, kas mums ir ļoti svarīgi. Jo pie jūras šim ir ļoti liela nozīme, smiltis tur tā jau ir pāri pārēm, un ja vēl viss salīp, pie tikko uzsmērētā krēma, galīgi nav patīkami! Un protams kā svarīgākais - 50SPF, lai saule neapdedzinātu bērna tik ļoti jūtīgo ādiņu. Tuliņ, kad paliks siltāks, arī mazais brālis vairāk dzīvosies pa saulīti, un šis krems tad būs tieši laikā! 

Mūsdienās ļoti daudz mazulīšiem ir alerģijas, jās bieži vien izpaužas kā sausa āda, sausi pleķīši uz ādas. Mums paldies Dievam šādas problēmas nekad nav bijušas. Bet Oliveram patstāvīgi ir sauss aiz austiņām, ir bijušas pat reizes, kad es to nenokontrolēju un paliek pat pušumiņš. Tāpēc ikdienā cenšamies smērēt ar eļļiņu, lai mitrinātu. Kā reiz mums iedeva pamēģināt  DERMEDIC EMOLIENT Linum Baby lipīdus atjaunojošu, mitrinošu un nomierinošu krēmu. Saņemot šo krēmu, jau pirmā doma bija, ka noteikti pamēģināsim tur aiz austiņām. Iepriekš šādu nemaz nezināju. Tad nu Olim bija jātestē arī šis un protams pats, pats, pats smērešot! Nu lūdzu, smērē! Patīk šie patstāvības mēģinājumi! 


Teikšu atklāti, man patīk, uzreiz varēja pamanīt, ka tā vieta tiek labi mitrināta, jo izteiktais sausums nebija tik uzkrītošs. Nu jau pāris dienas esam pasmērējuši šo un izskatās, ka stāvoklis ir krietni uzlabojies, cerams tā būs arī turpmāk un mums vairs nebūs jāsatraucas par šo neforšumu Olim! 

 

Paldies Māmiņu Klubam, ka dodat iespēju testēt šādas lietas! Dodat iespēju uzzināt ko jaunu!