Pret utīm ar LiceOut īpašo komplektu

Pret utīm ar LiceOut īpašo komplektu

27. Sep 2016, 00:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudens un pavasaris ir īstie gadalaiki, kad cīņa ar utīm nav nekas neparasts. Pirmo reizi dzīvē šāda cīņa bija arī mūsu mājās. Mūsu piecgadniecei ir ļoti gari mati, un viņai ir arī daudz draugu,  - gan grupiņā, gan pulciņos, gan arī sētā, tāpēc īsti saprast, kur pie šādas sērgas tikusi viņa, nav iespējams.

Tiklīdz sapratu, ka tas, kas meitai matos, nav blaugznas, bet gan gnīdas, mani pašu pārņēma milzīgs satraukums un neizpratne. Gandrīz gribas atzīt, ka biju šokā, jo pat nezināju, kā šādos gadījumos būtu jārīkojas. Jāsaka paldies Māmiņu Klubam par palīdzību šajā jautājumā, jo izrādījās, ka te testēšanas produktu sarakstā bija arī līdzekļu komplekts pret utīm.

Tas šajā reizē bija milzīgs glābiņš!

Vispirms meitai mati tika izķemmēti ar komplektā esošo, speciālo ķemmīti. Pēc tam galvas ādā un matos visā to garumā tika ieziests LiceOut losjons, kas atgādināja eļļu. Tas matos, saskaņā ar instrukciju, bija jātur aptuveni 20 minūtes. Protams, atkal tika ķemmēti mati, kas meitai bija grūti paciešams process, lai gan losjons padarīja matus viegli ķemmējamus.

Un tad varējām ķerties arī pie speciālā LiceOut šampūna, kura smarža atgādināja terpentīna aromātu. Bet šādā reizē patiešām smaržai nav nozīmes, galvenais bija tikt no šādas sērgas vaļā. Arī šampūns matos jāpatur bija 10 minūtes, un tikai tad jāskalo ārā.

Kad mati bija izžāvēti, ķērāmies pie kārtējās matu ķemmēšanas, un patīkami pārsteidza tas, ka mati jau pēc pirmās šī komplekta lietošanas, bija atbrīvoti no gnīdām.

Paldies liels par palīdzību tik delikātā jautājumā!

Māmiņa Aiga