Pastāsti par sava bērna lielāko nedarbu un TIEC PIE BALVAS no "Mīci"!

Pastāsti par sava bērna lielāko nedarbu un TIEC PIE BALVAS no "Mīci"!

25. Oct 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noteikti arī tu esi piedzīvojis tādus brīžus, kad pēc lielas rosības blakus istabā iestājas stindzinošs klusums, jo mazie ķipari atraduši sev kādu ļoti aizraujošu nodarbi. Tādu klusumu, ka pat bail ielūkoties istabā, jo zini, ka tur noteikti sastrādātas kādas blēņas.

Pirmajā momentā, protams, vecākiem nākas sakopot visus spēkus, lai nedusmotos un nekliegtu, pat ja TV ar ūdens izturīgu flomāsteru pārvērsts par gleznošanas audeklu, vai arī mammas jaunā lūpu krāsa atzīta par gana labu veidu, kā atsvaidzināt nesen nokrāsotās istabas sienas, bet pēc laika bērnu blēņas kļūst par leģendām, kas liek smaidīt gan vecākiem, gan arī bērniem, kuri nu jau paaugušies.

Iesāksim oktobra pēdējo nedēļu uz pozitīvas nots – padalies arī tu ar savu bērnu nedarbiem. Iespējams, tieši tu tiksi pie kādas foršas dāvanas no Mīci!

Kā piedalīties konkursā?

Tepat komentāros pastāsti, kādas blēņas sastrādājuši tavi bērni? Tie var būt vien dažu dienu seni nedarbi, gan arī blēņas, kas sastrādātas jau pirms vairākiem gadiem, bet aizvien ir spilgtā atmiņā.

Laimīgos balvu saņēmējus izlozēsim starp visiem pievienotajiem blēņu stāstiem Māmiņu Kluba portālā, kā arī mūsu Facebook un Instagram lapās, un paziņosim 3.novembrī.

BALVU FONDS

MĪCI DĀRZEŅU komplekts

Komplekts sastāv no veidošanas mīklas (6 krāsas) un dārzeņu sērijas formiņām (4 formiņas).

Veidošanas mīklas krāsas komplektā- dzeltena, sarkana, zaļa, oranža, gaiši zaļa un zila. 

Formiņu veidi komplektā- brokolis, paprika, burkāns un tomāts. Formiņas var izmantot gan rotaļām ar plastilīnu, gan cepot cepumus virtuvē kopā ar ģimeni. Formiņas mazgāt ar rokām (nedrīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā)!

***

MĪCI veidošanas mīklas komplekts no 3 veidošanas mīklām

 

Mīksta veidošanas mīkla/plastilīns bērniem-rotaļām un ikdienas izglītojošām aktivitātēm. Darbošanās ar mīklu attīsta pirkstu sīko motoriku, kas savukārt palīdz attīstīties bērna valodai un rakstītprasmei. Lielākie bērniem veidošanas nodarbības palīdz mācīties krāsas, formas, lomu spēli. Mīcīšana ir lielisks treniņš mazākām un lielākām rociņām.

***

MĪCI Abpusējais aktivitāšu dēlītis

Oša koka dēlītis (gatavots no īsta koka!), kas izmantojams divējādi- dēlītis ir abpusējs. Vienā pusē rotaļājoties ar veidošanas mīklu var apgūt burtus (alfabētu). Otrā pusē- mācīties ciparus un skaitīt. Burtus un ciparus var izlikt ar plastilīnu, rīsiem, lentītēm, zirņiem vai citiem materiāliem. 

Laila Miķelsone Laila Miķelsone 03. Nov 2021, 18:18

Mums laikam aug pavārs!
Nav tādi ļoti trakie nedarbi, bet ziķerim patīk mēģināt kaut ko pagatavot, sākām ar tējas maisiņu ķidāšanu virtuvē pa grīdu (izlietā ūdens pudelīte arī noderēja), nesen gribējās tikt pie salātiem, kurus mēģināja pagatavot viesistabā uz galda! Mazi piemīlīgi "ne"darbiņi!