Otrais mēnesis bērnudārzā- emociju kokteilis

Otrais mēnesis bērnudārzā- emociju kokteilis

01. Nov 2013, 15:49 liigad liigad

Otrais mēnesis bērnudārzā aizritējis, tad nu neliela atskaite, kā tad šis mēnesis pagāja.

Mēneša sākumu Lauris vēl noslimoja un mājās uzņēma spēkus, lai ar jaunu sparu atgrieztos bērnudārzā.

Tad nu oktobra otrajā nedēļā devāmies uz bērnudārzu. Par to kā izvērtās šī iešana varat izlasīt manā blogā. Jāsaka, ka tā arī noslēdzās nedēļa, bet piektdienā pēc bērnudārza Lauris laimīgs, ka tūlīt mājās atbrauks tētis. Braucām pretī tētim un Lauris visu laiku runāja par to, ka darīs kopā ar tēti- būvēs trases un brauks ar mašīnām, braukāsies ar lielo traktoru. Brīvdienas Lauris pavadīja ar tēti, es nebiju vajadzīga izņemot tos brīžus, kad gribējās ēst.

Un tad pienāca pirmdiena. Es jau biju noskaņojusies, ka viss var atkal atkārtoties, bet.. ziniet tā nebija.

Jau svētdienā izdomājām, ka varētu celties ātrāk un tēti pavadīt uz darbu, lai nebūtu niķu. Lauris ar tēti atvadījās iedeva buču un mēs nesteidzīgi braucām uz bērnudārzu. Lauris mierīgi aizgāja līdz bērnudārzam un tikai ģērbtuvē savilka lūpu, jo bija jāatvadās. Šādā tonī turpinājās visa nedēļa.

Bet tad naktī uz piektdienu mūs pārsteidza vemšana, caureja un bija skaidrs, ka atkal esam slimi, šoreiz vēdera vīruss. Piektdienu un visu nākamo nedēļu Lauris pavadīja mājās.

Pēc nedēļas pavadītas mājās daktere atzina, ka Lauris ir vesels un nākamajā nedēļā var doties uz bērnudārzu.

Tā nu šo nedēļu atkal sākām ar nelieliem šņukstiem, bet mierīgi gājām, līdz ceturtdienas rītam, kad Lauri piemeklēja temperatūra 39, tad nu atkal slimojam mājās.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo mēnesi bērnudārzs apmeklēts biežāk nu jau 12 dienas, bet no emocionālā viedokļa gan man, gan Laurim tas bijis piesātinātāks un grūtāks. Man pašai šajā situācijā visvairāk satrauc tieši Laura emocijas apmeklējot bērnudārzu, kuras man ir ļoti grūti izprotamas un brīžiem nesaprotu, ko izdarīt, lai Lauris tik ļoti nepārdzīvotu.

Šim visam trakajam mēnesim pa vidu gatavojām rudens kompozīciju un devāmies uz lielāko grupiņu gatavoto Rudens tirdziņu, kur tikām gan pie gardumiem, gan maziem nieciņiem, kas man izmaksāja aptuveni 50 končas. Jā tieši končas, jo tirdziņā katrai lietai samaksa bija noteikta končās. Šis pasākums ļoti patika Laurim, jo pēc tam nebeidza vien stāstīt, ko varēja nopirkt par končām.