Lāča spēks no Preventan mūsmājā!

Lāča spēks no Preventan mūsmājā!

21. Oct 2013, 15:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Divi mazi veselīgi bērneļi ir aktīvi. Un mamma un tētis, vēlējās un bija meklējumos, lai stiprinātu viņu veselību šajā vīrusu un baceļu laikā. Ka aiz katra stūra , kāds negausīgs vīruselis, meklē novājinātu organismu, jo laiks te silts, te auksts. Un mazais bērnu organisms, nav īsti sagatavots, šiem mainīgajiem laikapstākļiem. Tā mazie dabas pētnieki Emīls un Elza devās, jaukā rudens dienā uz Līgatnes dabas takām, savam Lāču spēkam, meklēt draugus un pārbaudīt vai tiešām lāči ir stipri pret visādām kaitēm.

20131021154706-59414.jpg

Meklēja un meklēja, tik uzrakstus atrada.

20131021154950-18441.jpg

Lāču draugs Baltajam Preventan lācim, šoreiz izpalika. Kad būs jaunā māja gatava, tad ciemos aicināšot :)

20131021155121-52332.jpg

Bet teikšu tā, ka lieliski šādiem aizsargsistēmu stiprinošiem līdzekļiem, kā Preventan sīrups. Noder labas un garas pastaigas, kā piemēram Līgatne. Jo bērni ir izskraidījušies, izsmējušies, pozitīvas emocijas guvuši. Un tiešām, kā papildus līdzeklis, lai pasargātu savus bērniņus, no saukstēšanām der Preventan sīrups vai tabletes.

Patīk, ka sīrups labi smaržo un garša arī laba, tik mani abi rakari saka, ka pa saldu esam šī veselības dzira. Turpināsim testēt, un pamēģināsim šīs pašas firmas , tik tabletīšu veidā imunstiprināšanai.

Paldies MK par tiešām iespēju notestēt, jo šī bija mūsu mājas aktualitāte, jo aptieku plauktos ir neierobežota izvēle, lai stiprinātu veselību. Un vecāki var pat apjukt piedāvājumā. Tā kā, bērni nebrāķē šo līdzekli, tad arī šo sezonu paliksim pie šī ražotāja produktiem.

Lai visām ģimenēm veselīgi, stipri un smaidīgi mazie. :)