Ķer smieklus FunParkā!

Ķer smieklus FunParkā!

17. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei hei, sveicieni rudenī! Koku lapas iekrāsojas arvien košākas un rīti kļūst drēgnāki. Nemaz nemanīsim, kad sals jau sāks kniebt degunā un aizvien aktuālāks kļūs jautājums - kur labi pavadīt brīvo laiku un svinēt svētkus? Mums ir piedāvājums – ķeriet smieklus un svētku sajūtu FUN Parkā!

Pavisam drīz, jau 24. oktobrī, Imantā tiks atvērts jauns, aizraujošs un iespējām pilns atrakciju parks bērniem – FUN Park. FUN Park nav parasts atrakciju parks. Tas ir viens no lielākajiem telpu atrakciju parkiem Baltijā. 1300 m2 plašajā parka teritorijā sev piemērotas izklaides atradīs dažādu vecumu bērni. Plaši kāpelēšanas džungļi, 9 slidkalniņi (jā, jā, arī superaugstais – 4m), 6 dažādi batuti, bumbu baseini, un 90m2 liels rotaļu laukums pašiem mazākajiem – mēs taču teicām, ka esam padomājuši par visiem! Arī par vecākiem. Skaidrs, ka bērni savās brīvdienu gaitās nedosies vieni, bet izpratne par to, kas ir brīvdiena, bērniem un vecākiem reizēm mēdz atšķirties, vai ne? Pašā atrakciju parka viducī atvēlēta atpūtas zona ar TV vecākiem un citiem bērnu pavadoņiem. Parka teritorijā ikdienā būs iespējams ātri atjaunot enerģijas rezerves ar dažādām uzkodām, dzērieniem un kafiju pieaugušajiem. Izklaides iespējams apvienot ar garšīgām pusdienām. Pie nepieciešamības būs arī iespēja bērnus uz laiku atstāt parka darbinieku uzraudzībā. Tik krāsaina, pēc smiekliem un jautrības smaržojoša pie mums ir ikdiena. Iedomājieties, cik krāsaini ir svētki! Ko svinēt? Tas ir Jūsu ziņā – dzimšanas dienu, vārda dienu, pirmo uzvaru sporta spēlēs.. kaut vai sestdienu!

FUN Park piedāvā īstu svētku paku, kuru varēsiet sakomplektēt pēc savām vēlmēm un iespējām. Svinībām tiek piedāvātas 7 tematiskās ballīšu istabas (“Minjoni”, “Aligators un Zebra”, “Vienradzis”, “Tīģeris”, “Pasaka”, “Robots”, “Zilonis”). Visas istabas ir aprīkotas ar regulējama augstuma galdiem, krāsainiem sēžampufiem, krēsliem, mantu novietošanas plauktiem. Ja nepieciešams, pieejami arī krēsliņi un galdi pavisam mazajiem. Istabās atrodams viss bezrūpīgai svinēšanai – pieejami arī trauki un vāzes ziediem. Iedomājieties svētkus bez ilgas cienasta gatavošanas virtuvē.

Pasakaini, vai ne? Tāpēc piedāvāsim sadarbību ar ēdinātājiem, ja tāda būs nepieciešama. Jums jau ir savs iecienītais ēdinātājs? Nav problēmu, veseli ēduši! Tas pats attiecas uz sadarbību ar animatoriem un/vai dekoratoriem. Svarīgi piebilst, ka ballīšu istabas ir platībā līdz 28m2, un tajās iespējams uzņemt līdz pat 30 viesiem, taču standarta cenā iekļauti 12 mazie svinētāji (ja viesu vairāk, tad papildus EUR 10,- par katru). Istabas īres standarta cenā, protams, iekļauta arī parkā esošo atrakciju izmantošana.

Standarta ballīšu istabas īres cena (no EUR 110,- līdz EUR 150.-) iekļauj 2.5h ilgas svinības. 15 minūtes pirms un pēc ballītes cenā netiek skaitītas, ļaujot ballētājiem mierīgi sagatavoties pirms ballītes un sakopt pēc. Ikdienā cenas par parka apmeklējumu ir no EUR 6,-/h, bet par EUR 10,- varēsiet dauzīties kaut visu dienu!

Vai vēl kaut kas, ko varam ieteikt? Laikam jau visu esam pastāstījuši, tāpēc Jums atliek tikai braukt ciemos. FUN Park  - neķer garlaicību, ķer smieklus! Tiekamies? Par visu sīkāk www.funpark.lv 

Uzzini vairāk šeit->>