Kā jūsu bērni pielāgojās jaunajam laikam?

Kā jūsu bērni pielāgojās jaunajam laikam?

28. Mar 2017, 09:49 FejuFeja FejuFeja

Mūsu mazā peciņa ir unikāla. Neskatoties uz pārgriezto pulksteni, kura dēļ varētu šķist, ka vismaz pirmās dienas meitiņas režīms būs nobīdījies par stundu, viss jau ar pirmo dienu ir pa vecam. Celšanās ierastajā laikā plkst 7.30 kā iepriekš, nevis stundiņu vēlāk. Arī diendusas laiks gluži kā pēc pulksteņa.

Toties četrgadniekam šis pasākums radījis tikai papildus mocības, jo jādodas gulēt, kad vēl miedziņš nenāk, savukārt jāceļas – ai, cik agri! Tāpēc šīs divas dienas vajadzīgs teju ceļamkrāns, lai dēlu izceltu no gultas, savukārt brokastis mijas ar asarām, jo nāk miedziņš, gribās gulēt. Mazajam bosikam šķiet, ka nu jau visa pasaule pret viņu sazvērējusies, jo pamosties kļuvis daudz grūtāk, tāpēc brīžos, kamēr tētis tīra zobus, dēls pa kluso iešmauc atpakaļ savā istabā un ierušinās gultā.

Vienīgais prieks šajā visā ir tas, ka lielā sāpe un piktums tiek izsāpēts pa ceļam līdz dārziņam un grupiņā dēls dodas jau labā noskaņojumā.

Kā laika griešanu pieņēmuši jūsu bēbīši, bērnudārznieki un skolēni?

Blumen Blumen 28. Mar 2017, 13:42

Mums iet grūti!Liela meita vakarā negrib iet gulēt,bet no rīta uzbozusies jo varētu pagulēt😀.Un mazais vakarā ari dīdās un norīta niķigs.Bet nu ceru ka pa šo nedeļu viss iejies normālas sliedēs😃

FejuFeja FejuFeja 28. Mar 2017, 13:11 ViKrEm mamma

Mūsu dēlam tieši tas pats scenārijs. No rītiem ceļās 6.00, kas pēc "vecā" sanāk plkst. 5.00. Tagad paies kāds laiciņš, kamēr adaptēsies.

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 28. Mar 2017, 13:03

Mums gan ļoti smagi, lielie bērni nevar no gultas izlīst, jo darba dienās viņi mostas jau sešos no rīta, bet pa vecam tagad sanāk piecos. Mazajai gan, ja no rīta piesola multenes "Pingvīnus", no gultas pati izlec.
Grūti ir man pašai no rītiem, jo tie iesākas tagad super agri, pēc vecā laika nedaudz pāri četriem... Bet pie visa jau pierod.

īgLa īgLa 28. Mar 2017, 12:00

Abiem bērniem ( 3g. un septiņmēnešniekam) viss bez izmaiņām.

mamma88 mamma88 28. Mar 2017, 11:20

Man tieši bija grūtāk, jo kā par brīnumu miegs nenāca, un no rīta agrāk bija jāceļas.

Ievas_mamma Ievas_mamma 28. Mar 2017, 10:15

Heh, Ieviņa dzīvo pēc tā lielā pulksteņa pie sienas, taču mans iekšējais pulkstenis brēc - jāceļas vēl par stundu agrāk. 😃 Cēlās 8, tagad atkal 8, kas nozīmē 7 no rīta. 😪😃