Gaidām tavu atsauksmi par Mὄller's želejas zivtiņām bērniem!

Gaidām tavu atsauksmi par Mὄller's želejas zivtiņām bērniem!

24. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sakām paldies visām māmiņām, kas pieteica savus bērniņus šī produkta testiem, lai nodrošinātu bērna pilnvērtīgu attīstību! 10 māmiņas tika izvēlētas un nu - gaidām no Jums visām atsauksmes!

Uzraksti mums:

  • par savu iepriekšējo pieredzi dažādu vitamīnu, iespējams arī zivju eļļas lietošanā,
  • pastāsti par to, kas bērnam patika šo želejas zivtiņu lietošanā, vai viņam patika to garša, kā arī - pastāsti, kā tu vērtē šo produktu kopumā
  • priecāsimies, ja atsauksmei pievienosi arī foto!


Testēšanas produkts

Garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai

20130405160759-94524.jpg

Möller’s Junior- košļājamās želejas zivtiņas ar augļu garšu? Izrādās, ka arī tāda var būt zivju eļļa!

Košļājamas želejas zivtiņas ar augļu garšu? Tās satur zivju izcelsmes dabīgas omega-3 nepiesātinātās taukskābes un D3 vitamīnu. Abas šīs vērtīgās vielas ir nepieciešamas cilvēka organismam, it sevišķi bērnam. Möller's Junior esošās dabīgās omega-3 nepiesātinātās taukskābes  ir  svarīgas nervu šūnu, redzes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai funkcijai.* D3 vitamīns vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veicina normālu imūnsistēmas darbību. Möller's Junior ir augstākās kvalitātes produkts, kura ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Jūsu mazajiem patiešām patiks šīs garšīgās želejas zivtiņas.

Gaidām atsauksmi:

Iesūti mums savu atsauksmi par produktu caur savu profilu šeit! Pievieno atsauksmi sadaļā Pirmsskola, izvēloties tagu Produktu-testi.

Māmiņu Klubs

ruta27 ruta27 10. May 2013, 22:20

kuri bija, kas tad testa šo produktu?