FOTO: Pirmais ģimeņu sporta festivāls Rīgā pulcē vairāk nekā 500 ģimeņu

FOTO: Pirmais ģimeņu sporta festivāls Rīgā pulcē vairāk nekā 500 ģimeņu

13. Feb 2013, 12:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien, 10. februārī, Olimpiskajā sporta centrā, pirmo reizi Rīgā notika ģimeņu sporta festivāls „Sportojam visi!”.

Pasākumu apmeklēja un vairāk nekā 600 ģimenes, bet aktīvi visu dienu sportoja apmēram 500 ģimenes.

Organizatori ir gandarīti par to, ka apmeklētāju bija tiešām ļoti daudz un ar interesi, aizrautību piedalījās visās aktivitātēs. Pārsteidza ģimeņu kopības sajūta un vēlme kopīgi sportot. Daudzi cilvēki, kuri bija beiguši piedalīties, negāja prom, ar nepacietību gaidīja apbalvošanu līdz pat festivāla noslēgumam.

Pasaules spēles bija kas jauns, tādēļ daudziem tā arī bija kā mācību stunda un iespēja gūt jaunas, pozitīvas emocijas, virtuāli apceļojot dažādas pasaules valstis kopā ar ģimeni.

Varam droši sacīt, ka 10. februāris bija diena, kad vecāki ar bērniem varēja lieliski pavadīt laiku, kopīgi sportojot un atklājot ko jaunu, iegūt balvas, laimēt konkursos dāvaniņas. Pārsteigumu tiešām bija daudz, tādēļ uzskatām, ka šādu tradīciju varētu turpināt, stiprinot mūsu ģimenes un veicinot veselīga dzīvesveida izpratni sabiedrībā.

Paldies vēlamies teikt Rīgas domei, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Olimpiskajam sporta centram, „Valio”, Žagarkalnam, Orbit, Biotēkai  un Rimi. Pateicamies arī informatīvajiem atbalstītājiem - „Mans Mazais”, www.maminuklubs.lv, www.e-skola.lv, www.cālis.lv un www.mammamuntetiem.lv.