Arī mēs uzsāksim bērnudārza gaitas, bet...

Arī mēs uzsāksim bērnudārza gaitas, bet...

30. Aug 2013, 09:32 liigad liigad

Arī mēs kā daudzi citi šogad uzsāksim bērnudārza gaitas. Protams uzzinot, ka esam šogad tikuši bērnudārzā mani pārņēma liels prieks arī Lauris (3 gadi) to vien tik darīja kā runāja par iešanu uz bērnudārzu.

Pagājušajā nedēļā zvanīja no bērnudārza un teica, ka tiek organizēta vecāku sapulce jaunuzņemto bērnu vecākiem. Tad nu vakar devos uz šo sapulci kopā ar Lauri, lai viņs apjaustu, kur pirmdien viņam būs jādodas.

Sākumā runāja bērnudārza vadītāja, kas pastāstīja visu lielos vilcienos, kas un kā notiks. Viņa katram bērnam bija sagatavojusi lapiņu ar vārdu, uzvārdu, aforismu un zīmējumu, kurš norāda kurā grupiņā bērns ir ielikts.

Tad nu visi tika iepazīstināti ar audzinātāja'm un devāmies uz grupiņu. Kur noskaidrojās, ka Lauris ir nevis gupiņā ar saviem vienaudžiem, bet gan silītes grupiņā ar mazākiem bērniņiem. Jāsaka, ka tādi ir trīs bērni, kuriem ir trīs gadi šajā grupā. Tā kā vadītāja bija citā grupā tad pajautāt, kāpēc esam ielikti mazājā grupiņā uzdot nevarēju. Protams labāk vēlētos tad, lai bērns iet ar vecākiem bērniem vienā grupiņā.

Ar audzinātājam stāstot, ka mans bērns iet tikai uz lielo podu un čurā stāvus, viņas atbildēja, ka šādas iespējas šajā grupiņā nav, jo katram ir savs mazais podiņš. Un audzinātāja uzreiz norādīja, lai pa brīvdienām iemācu bērnu čurāt sēžot uz podiņa, jo redz var gadīties, ka bērns mazajam podam var nočurāt garām. Īsti pat nezinu ko lai daru šajā jautājumā, jo Lauris šādi čurā no brīža, kad atteicāmies no pamperiem un sēž uz poda tikai tad, kad nokārto lielās vajadzības.????

Kā rītoties šajā gadījumā?

Pirmdien jādodas uz bērnudārzu, bet tas notiek ar ļoti dalītām jūtām.

20121128173408-44521.jpg

www.bernuenureze.lv

veesma veesma 30. Aug 2013, 17:39

Domāju, ka tev noteikti jārunā ar vadītāju, lai pārceļ Lauri uz viņa vecuma grupiņu.