Vienmēr un visur  kopā

Vienmēr un visur kopā

04. Jan 2011, 15:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu jaukā, mīļā ģimenīte sastāv  no trīs cilvēciņiem, mammītes - Baibas , tēta - Edgara un no jaukās meitiņas - Keitas Elizabetes. Šobrīd mazai ir 1 gads un 9 mēneši.


{smallpic:1}

 

Mūsu ģimene izveidojās pirms 4. gadiem . Mēs viens otru satikām 2007.gada 5. jūlija vakarā portālā draugiem.lv . Tā nu sākās mūsu sarakste. Kas, protams, nebija arī diez ko gara . Tā nu mēs nākošā dienā, 6.jūijā, satikāmies un,  protams,  domas arī neslēpām . Tā nu pagāja nedēļa un sapratām, ka  esam viens otram radīti un  sākām dzīvot kopā .

 

Tad pagāja  vēl pāris mēneši un  sākām domāt par vēl kādu cilvēciņu  mūsu starpā. Tā nu septembra mēnesī pieteicās mūsu mazā meitiņa .

 

{smallpic:2}

 

{smallpic:3}

 

Mūsu mazā meitiņa Keita Elizabete nāca pasaulē 2008. gada 11. jūnijā .Tajā laikā kad mazā piedzima pa logu iespīdēja koša saulīte un meitiņai tā arī radās iesauka- Saulīte!

 

{smallpic:4}

 

{pic:5}

 

Kopš brīža, kad esam kopā visi trīs, daudz laika pavadām visi kopā. Mums patīk baudīt dabu, kā arī atbalstam tēti makšķerējot. Un,  protams, arī paceļojam pa skaistām vietām visi kopā. Kā arī atpūšamies kopā ar Keitas krustvecākiem .

 

{pic:6}

 

{smallpic:7}

 

Mūsu ģimenes moto ir : Mēs dzīvojam un baudam laiku to tā , lai pēc tam nav  jānožēlo to !

 

Piedalies arī TU iepazīšanās konkursā un laimē visai ģimenei dāvanu kartes no Fantasy Park- Rīga!

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

 

1