Tētis Valdis kā Megijas rotaļu biedrs

Tētis Valdis kā Megijas rotaļu biedrs

14. May 2010, 11:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

10 mēnešus vecās Megijas tētis Valdis.

{pic:1}

Mūsu meitiņas Megijas Magdalēnas (10. mēn.)  tētis Valdis ir vislabākais tētis pasaulē tādēļ, ka viņš vislabāk un jautrāk prot mazo dāmu izklaidēt un uzjautrināt! Kad tētis pārrodas mājās no darbiņa, tad Megija ar lielu smaidu un apskāvienu tēti samīļo un tad tētim obligāti ar viņu ir jāpavada laiciņš, ko tētis arī labprāt dara un gaida visu dienu, kad tiks mājās pie mazās princeses!

 

Megijai patīk dažādas rotaļas, kūleņošana, velšanās kopā ar tēti, patīk kad tētis viņu pamet gaisā un noķer, un it īpaši mazajai dāmai patīk kopā ar tēti fotografēties un pozēt kad tētis viņu fotografē!! Tās ir tikai nedaudzas lietas no visām, ko Megija ar tēti kopā dara, nemaz nerunājot par braukšanu ar traktoriem lielajā zemnieku saimniecībā!!

 

Megijai traktori ir tik mīļi, ka viņa pat nosnaužas tajā, kad tētis ar zemīti. Tāds lūk ir mūsu mīļais tētis- mīlošs, atraktīvs attiecībās ar meitu, vislabākais tētis, kuru mēs ļoti mīlam!


Māmiņa- Elīna Maldere

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

07. Oct 2009, 10:17

foto tiešām laba😀

06. Oct 2009, 17:17

jaa, taa tas ir, mazaa miilule prot arii teti izdancinat peec sava praata, bet abi spej ari rast kompromisus un padariit savus koppigos briizhus neaizmirstamus!! 😀 😘

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 06. Oct 2009, 14:31

Tā vien izskatās, ka viņa ar savu mazo pirkstiņu to tēti dancina😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 06. Oct 2009, 14:31

Jā, īstena tēta meitiņa!😀