Notikumi viens pēc otra, ka laika nava!

Notikumi viens pēc otra, ka laika nava!

30. Sep 2010, 16:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laikam jāsāk ar atvainošanos, jo jaunajā gadā nav sanācis būt aktīvajai māmiņai, un esmu pie datora piesēdusies tikai uz īsiem mirklīšiem. Nu tas tāpēc, ka bijis daudz darāmā un daļēji arī dēļ paša Māmiņu kluba nav sanācis piesēsties pie datora. Ir daudz jaunumu, bet par visu pēc kārtas.  

 

Viens no jaunumiem- Jēkabs 30 decembrī lika savus pirmos solīšus. Mazais aktīvists jau tās pašas dienas vakarā pirmo reizi pārtipināja pāri istabai ar platu smaidu sejā un lielu prieku par jaunatklātajām prasmēm.

 

Vēl mēs Jaunajā gadā beidzot esam sagaidījuši savu rindu uz pērļu vannām. Tagad sākām desmit dienu kursu un vedam Jēkabu vannoties. Nu godīgi sakot, īsti nezinu, vai no tā ir jēga, ka viņš pāris minūtes pasēž burbuļos.

 

Sākumā daktere viņu sūtīja uz šīm procedūrām, jo bija paaugstināts tonuss, bet kopš tā brīža ir pagājuši entie mēneši un Jēkabs ar savu aktīvo dzīvesveidu jau sen ir ticis pats no sava tonusa vaļā, bet rindu sagaidījām tikai tagad. Sākām arī izmantot Huggies Swimmers autiņbiksītes, kuras jau pirms vairākiem mēnešiem biju vinnējusi Māmiņu kluba konkursā. Bet par autiņbiksītēm labas vai ne īsti pateikt nevaru, jo nesaskatu viņu jēgu, redzu, ka citas mammas velk parastas apakšbikses, kuras mājās izžāvē un viss, tāpēc īsti nesapratu to jēgu pirkt vienreizējās, jo nu jābūt ļoti slinkai mammai, lai nevarētu vienkārši izžāvēt bikšeles, bet varbūt tur ir kāda cita fīča, ko neesmu sapratusi.

 

Un pēdējais notikums bija Māmiņu kluba filmēšana pie mums dzīvoklī - šis arī bija iemesls manam laika trūkumam, jo līdz tam, bija jāspodrina māja, jākārto mantas, un jāpulē visi aizmirstie stūri. Nebūtu nekas traks, ja to visu nebūtu iesākusi pēdējā brīdī,  nav jau pie mums tāda miskaste. Paralēli vēl visādi darbi, kas jāpadara un visu reizē paspēt bija grūti, bet beigu beigās viss sanāca tīri labi, bet to jau redzēsim, skatoties raidījumu.

 

Nu, lūk, Jaunais gads ir iesācies spraigi, katru dienu ir ko darīt un , ja godīgi, esmu par to sajūsmā, jo mājās nīkšana bezdarbībā man ir līdz kaklam. Cerams, ka tā arī turpināsies, jo man patīk aktīvs dzīvesveids. Plānoju sākt arī iet uz aerobiku, lai mazliet izkustētos. Tikai, cerams, man izdosies  sevi izvilkt no mājas, jo parasti uz šādām aktivitātēm esmu pa slinku, jāatrod kāda draudzene, kura nāktu ar mani un vilktu mani līdz uz nodarbībām, ja sāku palaisties slinkumā.

 

Rebeka Šulca

07. Jan 2010, 19:52

Prieks par mazo...😀noteikti jāiet slinkumam neļauj vaļu...